2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
آره بابا. تو خانواده شوهر من اندازه یه سرباز خونه پسر هست. دو هفته پیش رفتم سونو گفتند دختره. اصلا ذوق که نکردن هیچ، تبریک هم نگفتند. من هم گفتم یادم باشه هر کدوم اومدند خواستگاریش ردش میکنم. به شوهرم گفتم از بی شوهری هم بمیره به پسرای فامیلت نمیدمشون. انشاالله
شوهر دختر عموی من 4 ماه زنشو از خونه بیرون کرد که مادرم گفته فلان چیزو هوس کردی یعنی دختر داری برو خونه بابات دخترتو بزرگ کن تا 6 ماهگی حاملگیش خونه باباش بود بچشم پسر بود ولی از حرصش نگفته بود فهمیدن پسره اومدن دنبالش به دنیا که اومد 2 روز زنده موند به دلیل نامعلوم فوت کرد کفر نفمت از کفت بیرون کند😐😐😐😐
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییس الان استارتر داره سونو انجام میده بذار ببینیم چى میگه،!! استارتر زود بیا نتیجه رو به ما بگو
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
مادر شوهره من سه سال پیش اومد جلو منو ببوسه گفتم دختره رفت عقب تازه شوهرم خواس شیرینی بگیره گفتن دختره نخرید ولی الان عاشق دخترمن از بس زبون میریزه
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
مینا جون اون دیگه کی بوده که برگشته تو اون زندگی😐
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وای وای یاد دوستم افتاد انقدر پسر دوست بود برای بارداری اقدام کرد تا بهش گفتن دختره تو خود سونوگرافی حالش بد شد و غش کرد
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
استارتر گرل بودیا بوی؟با آنتن یابی آنتن
توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
به من اول گفتن پسره شوهرم گفت دختر بود بهتر بود. مادر شوهرمم زنگ میزد احوالشو نمیپرسید بع گفتن دختره حالا هر روز زنگ میزنه دختر چطوره تکوناش خوبه
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
الان هم دوتا دختر داره ولی هنوز عشق پسره ولی دیگه بعدی بدونم حالا حالاها اقدام کن
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
میناآنلاین پست ها : 7838عضویت:1393/11/6 1395/11/16 - 11:53 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] شوهر دختر عموی من 4 ماه زنشو از خونه بیرون کرد که مادرم گفته فلان چیزو هوس کردی یعنی دختر داری برو خونه بابات دخترتو بزرگ کن تا 6 ماهگی حاملگیش خونه باباش بود بچشم پسر بود ولی از حرصش نگفته بود فهمیدن پسره اومدن دنبالش به دنیا که اومد 2 روز زنده موند به دلیل نامعلوم فوت کرد کفر نفمت از کفت بیرون کند😐😐😐😐 بیچاره مادره
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
2810