2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید اومدم تععین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 338 پست
گفت اگه دختر بود شوهرش گفته خبرنده احتمالا دختر بوده دیگه به ماهم خبرنداده
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارانا الان بزن بگو بیاین سرگرم شین تا استارتر بیاد
من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
وای مهدیه چرا پات شکسته!؟:)
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
واییییی چرا نمیاد خبر بده
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
بله گلم چهارشنبه ان تی بودم هم صدای قلبشون رو شنیدم هم دکتر گفت سالمن،نه دو برابر نگفتن بهم یکم بیشتر میگن،زایمان هم بستگی به دکتر داره دکتر من زیر میزی نمیگیره،بیمارستان مصطفی خمینی رفتم بخش ترخیص که پرسیدم زایمان رو گفت ۱۸۰۰ البته بدون هزینه های جانبی

خوشبختی من،پیدا کردن تو از میان این همه ضمیر بود.

ماری جون تو 17 هفتگی داشتم خوشحال و خندون میرفتم پیش دکترم. بعد تو راه به همت عزیزان شهرداری یکی از موزاییکای پیاده رو کنده شده بود من پام توش پیچید. بعدم فکر کردم پام پیچیده اولش زیاد درد نداشت ولی یک ساعت بعدش دیگه نمیتونستم اصلا وایسم. خلاصه رفتیم بیمارستان گفتند چون حامله ای نمیتونیم عملت کنیم. موقتا گچ میگیریم. حالا خدا را شکر بهترم ولی خیلی اذیت شدم. چون یدونه مسکن هم بهم ندادن. بعد هم که مرخصی زیاد نمیتونستم بگیرم.
2810