2777
2789
عنوان

ریمل😻

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 19 پست

عزیزم خوب نیست

در این حد خودتون رو عروسک کوچه و خیابون نکنید

اگه خیلی دوست دارید توی خونه برا دل خودتون بزنید، قرار نیست هر تنوعی میخوایم بدیم برای توی خیابون باشه، توی خونه تنوع ایجاد کنید

عزیزم خوب نیست در این حد خودتون رو عروسک کوچه و خیابون نکنید اگه خیلی دوست دارید توی خونه برا دل خ ...

من برا مهمونی و عروسی ترجیح میدم همچین ریملیو ولی بازم بستگی به خود ادم داره کجا بزنه عزیزم

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا مهمونی و عروسی ترجیح میدم همچین ریملیو ولی بازم بستگی به خود ادم داره کجا بزنه عزیزم

مگه نظر نخواستی؟

حالت خوش نیستا

برای تک تک کامنتا گارد گرفتی

اول ببین چند چندی با خودت بعد تاپیک بزن

مگه نظر نخواستی؟ حالت خوش نیستا برای تک تک کامنتا گارد گرفتی اول ببین چند چندی با خودت بعد تاپیک ...

من برای این نظر نخواستم که بگن نزن بزن فقط نظر خواستم که کدوم رنگش قشنگه... 

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹