2777
2789
عنوان

تاپیکمو بستم ولی به خاطر رفتار بعضی خانمها دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 60 پست
خوب دیگه چیکار میشه بکنی الهامم!!!!!!!!!!!!!هر کی هرجور رفتار میکنه شعور و شأن خودشو نشون میده. همشم که نمیشه باهمشون دعوا کرد. ی سریا منتقدن تو این مسائل.بجای سکوت دنبال تنش و آزار میگردن. ولی خوب خیلی هام که شک میکنن یا معذب میشن جواب نمیدن. اون ی دسته دیگه رو هم نمیشه موهاشونو کشید از اینجا که
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مردم تا حالا رو نکرده بودم
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
خخخخخخخ
زندگی جیره مختصری است … مثل یک فنجان چـــــــــــــــای … و کنارش عشـــــــق است … مثل یک حبــــــــه قند … زندگی را با عشـــــــق، نوش جان بایـــــد کـرد …
ناراحت نشو خانمی اینجا جدیدا یه سری اتفاقاباعث شده اعتماداکم بشه....شما واقعا مشکلی داری حرفتوبزن و هرکس که تو تاپیکت چرت و پرت گفتشو محل نده.....در این صو ت هم شما به نتیجه میرسی و هم اونارو به نتیجه میرسونی...اهمیت نده
زندگی جیره مختصری است … مثل یک فنجان چـــــــــــــــای … و کنارش عشـــــــق است … مثل یک حبــــــــه قند … زندگی را با عشـــــــق، نوش جان بایـــــد کـرد …
بهتر شدم خوبه که شماها هستید می دونید تو جامعه ما زنها در مورد این مسائل زیاد سوال نمی پرسن چون فکر میکنند متهم میشن به خیلی چیزها ولی من همیشه برام سواله تو یه رابطه باید هر دو طرف لذت ببرن در ضمن این مسئله تو کل زندگی تاثیر داره میگم حتی قضیه بچه دار شدن ما تا حدودی تحت شعاع همین مسئله هست مثلا دکتر زنان من میگه روزهای تخمک گذاریت یه روز در میان رابطه داشته باشه که من روم نمیشه بگم نمیشه چون شوهر من ادم سردیه یا همکارم میگه اگه به ارگاسم برسی احتمال باردار شدنت بالاست که بازم اونم به خاطر من یا شوهرم نمیشه کلا ما ایرانیها تو اینجور مسائل خیلی بی اطلاعن
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
موژان به من گفتن مردی چه میدونم هدفت ازاین سوال چیه اخه برید تاپیکهای قبلی منو ببینید من همش در مورد نازایی صحبت کردم چی بگم به قول دوستان بی خیال
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
با عقده موافقم یه عده همیشه فکر میکنند هر جور توهینی می خواند میتونند به بقیه بکنند مختارند همه رو به باد ناسزا بگیرند چون مخالف نظر اونا را گفته
ممنون مستانه و الهام جون واقعا ممنونم خیلی بهتر شدم
من برم امیدوارم همیشه موفق باشید وخدا به همون سلامتی و صبر بده
2810