2777
2789
عنوان

ابروم رفت نه؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 105 پست
دوستم رو پام خوابش برد تو خواب چوسید باورت میشه؟تا اخرین لحظه بوشو کشیدم تو دماغم.خواب بود نمیشد بدم ...

بعد وقتی بیدار شد بهش گفتی چسیدی؟😂😂

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
داداشم وقتی کوچیک بود ب فاطی میگفت شاطی😂دیگه تو دهن همه همین مونده و شاطی صدام میکنن

من اسمم فاطمه اس 

داداشم بهم میگفت پادینه😂😂😂

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس داشته باش.نه نرفته. خودشون اکثر اوقات دهنشون بو میده عرق بهتره❤️❤️❤️❤️

یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫انقققققد بو میداد ک حالم بهم میخورد😣😣😣😣😣

رومم نمیشد بهش بگم اخه😂😂😂

صپا ک باهاش حرف میزدم مقنعمو میگرفتم جلو دماغم میگف چرا اینطوری میکنی؟میگفتم نمیدونم همیطوری عادتمه😂😂😂

عزیزم فردا رو که ازت نگرفتن، امشب برو حمام، لباس های کاری تون هم بشور یا عوض کن، فردا تر تمیز و شیک ...

دقیقا

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
اخه😂😂...تو چقد مظلوم واقع شدی اون موقع

مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم

میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید بوش بره

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫ان ...

فقط جوابت😂😂😂😂

ببین دهن همه صبحا بو میده ولی خب من همیشه ماسک میزنم بوش به بدبختی نرسه😂😂😂😂

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه دوستی داشتم انقد باکلاس بود بغل دستیم بود اما صپا ک میومد مدرسه دهنش ببخشید ولی بو عن میداد😫😫ان ...

😂😂😂چند روز پیش دختر خواهرشوهرم ک کلاس اوله میگفت دهن بغل دستیم انقد بو میده ک من فقط تخترو نگاه میکنم😂😂یاد اون افتادم یهو

😂😂😂هنو خبر داری ازش 

وووای چقد خندیدم خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂😂

مدرسه زیاد پیش میاد اول صبح یارو از جاش میکشن یه جا تا ظهر 

طرف میمونه کجاست هنوزهضم نکرده بیدار شده کجا بیدارشده خانوادشو نمیشناسه

😐😐😐الان فهمیدم کلا درکم بالاست

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
مغزم اون لحظه هنگ بود به گچای کنار تابلو زل زده بودم میگفتم دائم باخودم عیب نداره یه چوسه😐طول کشید ...

😂😂😂😂...ما قبلا مدرسه میرفتیم همین بود اوضاعمون یه همکلاسی داشتم خیلی بیشعور بود یهو خم میشد میگوزید...الان دخترش۵سالشه خیلی زود میگذره این روزا

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤

واااااایییی دارم قهقه میزنم خدا از سرت نگذره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣