2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه در کرمان

3036 بازدید | 9 پست

سلام دخترم امسال باید بره دبستان ناحیه ۱هستم ولی همه مدارس خوبی ک معرفی می‌کنند ناحیه ۲هست (ریحانه .مهدوی پیشتازان)لطفاً اگه تجربه ای دارید بگید و اینکه مسیر طولانی بچه رو اذیت نمیکنه ؟

من اهل کرمان نیستم 

ولی خواهشا از این کارا نکنید 

من یادمه خونه ما رسالت بود تو تهران مثلا منطقه چهار ،مامانم منو میفرستاد نیاوران یه منطقه دیگه .

تحلیلش ام این بود که اونجا مدارس بهتره ،در صورتیکه نبوووووود. 

فقط راه منو خسته میکرد .

بچه باید خودش درس خون باشه 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اهل کرمان نیستم  ولی خواهشا از این کارا نکنید  من یادمه خونه ما رسالت بود تو تهران مث ...

از رسالت تا نیاوران خدایی خیلی راهه ولی سرو ته کرمان کلا یه ربعه دوتا چراغ قرمز ما میشه کل کرمان رو رفت

سلام دبستان معلم تو حافظان قرآن

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
از رسالت تا نیاوران خدایی خیلی راهه ولی سرو ته کرمان کلا یه ربعه دوتا چراغ قرمز ما میشه کل کرمان رو ...

ساعتی ک میری مدرسه شهر شلوغه من خودم مدرسه هام کلا اون سر شهر بودن تقریبا چهل دقیقه تو راه بودم 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

دبستان نوین

پسرانه ش عالیه .. دخترانه شم طوریش نیست

امام هادی

دانشوران

ریحانه و پیشتازانم هم خیلی خوبه

خونتون کدوم خیابونه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
از رسالت تا نیاوران خدایی خیلی راهه ولی سرو ته کرمان کلا یه ربعه دوتا چراغ قرمز ما میشه کل کرمان رو ...

خو اگر اینجوریه اوکیه، ولی راه دور خدایی فقط بچه همش تو راهه، دلم برای خودم سوخت ،البته بگم من مال دهه هفتاد رفتم مدرسه ،نه الان 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت