2777
2789

همسر دوست همسرم فوق العاده فرد سمی هست یک مهمونی دعوت بودیم دوتا قاشق غذا خورد کشید کنار ن سالاد ن نوشابه ن هیچی همه میپرسیدن چرا نمیخوری می‌گفت میل ندارم میگفتن حیفه حداقل ببر خونه ولی می‌گفت ن نمیخام کلاشخصیت خود برتر بینه حالا شانس من هرجابریم باید من پیش این بشینم چون باشوهرم وباشوهزش دوست صمیمی هست ولی من اصلا ازاین خانم‌ ورفتارش خوشم نمیاد حتی باهاشون سفر رفتیم که افتضاح تریم سفر من بود 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شوهرت بگو خوشت نمیاد 

مگر. توام با هرکی دوس بودی شوهرت باید با شوهرش دوست شه ولکن بابا برات مهم نباشه اصلا محلش نده لذت ببر از مهمونی و غذا 

اگرم رفتین باز سفر فقط بفکر خودت باش و شوهرت و لذتتون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بی محلی کن به رفتارش.

مثلا اون هی واست کلاس میذاره شما کار خودتو کن و تحت تاثیر قرار نگیر.اگر تیپ شخصیتیش این نباشه و همش کلاس الکی باشه بعد یه مدت خسته میشه کوتاه میاد‌یهو میبینی وسط مهمونی داره استخون گاز میزنه🤣🤣🤣🤣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی