2777
2789

سرماخوردگی در اثر ویروس ایجاد میشه و به هیچ عنوان نیاز به آنتی بیوتیک نداره.و فقط باعث مقاوم شدن بدن کودک به دارو میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بببنم گلوش عفونی هست میدم زود خوب میشه با اون هر وقت سرما خورده بردیم دکتر اکثرا انتی بیوتیک رو میدن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من اولش که تب میکنه تب بر و نهایتا شربت سرماخوردگی میدم هر ۸ساعت اما بعد ۲روز اگه ببینم علائم سرماخوردگیش عود کرده حتما میبرم دکتر

آنتی بیوتیک چیزی نیست که سرخود بدی 

و اینک حتی اگرم دکتر تجویز کنه باید دقیقا به همون میزان که گفته و دقیقا تا روزی که گفته بدی چه زودتر قطعش کنی چه دیرتر بده

من نمیدم مگه اینکه عفونت داشته باشه

خوب اینکه عفونت چی هست هم مهمه.مثلا هر تب بالا یا سرفه خلطی یا ترشح رنگی بینی عفونتی باکتریایی نیست که آنتی بیوتیک بخواد😊

نه اصلا عقیده ای ب چرک خشک کن ندارم مگر اینکه گلوش واااقعا عفونت کنه و ب هیچی جواب نده خودمم دارو ...

آفرین😊و اینکه چرک گلو که آنتی بیوتیک میخواد این هست که ته گلو رو نگاه کند یه چیزای سفید عین پنیر چسبیده باشه به لوزه هاش.وگرنه چرک نداره

من اولش که تب میکنه تب بر و نهایتا شربت سرماخوردگی میدم هر ۸ساعت اما بعد ۲روز اگه ببینم علائم سرماخو ...

آفرین مامان عزیز😊فقط اگر سن کودکتون زیر ۶ سال هست شربت سرماخوردگی ندین منسوخ شده به دلیل فنیل افرین یا سودوافدرینی که داره نمیدیم😊

2810