2777
2789
عنوان

خروپف کودک

6594 بازدید | 21 پست

پسرم یه دوسه ماه پیش سرما خورد از اونموقع تو خواب خروپف میکن بعصی وقتا هم تو طول روز سرفه میکن به خصوص صبا که از خواب بیدار میشه ۳ بار دکتر بردمش همش دارو دادن یه دوسه روز خوب میشه دوباره شروع میشه.خواستم بدونم کسی بوده بچش اینجور باش؟میخوام دارو گیاهی بگیرم براش ببینم فرق میکنی چی خوبه کسی تجربه داره؟؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

مامانایی که تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین عصابم بهم میریزه وقتی صدای خروپفشو می‌شنوم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

احتمالا دلیلش لوزه سوم هست. علائم دیگه تنفس از راه دهان، دهان نیمه باز، تیرگی زیر چشم، سرماخوردگی های مکرر و حتی عفونت گوش هست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا دلیلش لوزه سوم هست. علائم دیگه تنفس از راه دهان، دهان نیمه باز، تیرگی زیر چشم، سرماخوردگی ها ...

دقیقا اینارو داره پیش چه دکتری باید ببرم؟؟راه درمانش چیه؟؟

متخصص اطفال، درمانش جراحی لوزه هست. 

خیلی ممنون یه چند باری بردم پیش متخصص اطفال فقط دارو دادن که تاثیر نداشته.

متخصص اطفال، درمانش جراحی لوزه هست. 

اگه جراحی نشه چه اتفاقی میفته؟؟

اگه جراحی نشه چه اتفاقی میفته؟؟

اگر بزرگی لوزه سوم باشه، حتما باید جراحی کنید. چون به خاطر کمبود اکسیژن دچار کاهش رشد جسمی، هوش و حافظه ضعیف میشن، خطر کم شنوایی، مشکلات فشار خون و بد شکلی فک و دندان ها وجود داره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر بزرگی لوزه سوم باشه، حتما باید جراحی کنید. چون به خاطر کمبود اکسیژن دچار کاهش رشد جسمی، هوش و حا ...

خیلی ممنون از راهنماییتون.

مامانایی که تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین عصابم بهم میریزه وقتی صدای خروپفشو می‌شنوم.

سلام  عزیزم   گل پسرتون خر و پف هاش چطوری بود  ؟

بلند بود ؟میشه بگی چطوری بود صدای خر و پف هاش ؟

خدا رو شکر که گفتی عمل شده و الان خوبه 

ممنون میشم جواب منو بدید 

سلام  عزیزم   گل پسرتون خر و پف هاش چطوری بود  ؟ بلند بود ؟میشه بگی چطوری بود صدای خ ...

سلام صداش به حدی بود که می‌شنیدم و گاهی اوقات از خواب بلندم می‌کرد همم اینکه تا چند وقت سرفه های صبحگاهی داشت دیگه طولانی که شد بردمش دکتر.

دکتر بهش یه قطره داد برا ۱ ماه من استفاده کردم بهتر شد دکتر گفت اگه بهتر نشه با این قطره بعد ۱ ماه باید عمل کنین که خداروشکر برا پسرم خوب شد.

سلام صداش به حدی بود که می‌شنیدم و گاهی اوقات از خواب بلندم می‌کرد همم اینکه تا چند وقت سرفه های صبح ...

خدا رو شکر 

برای منم دعا کن بچه ام عمل نخواد و بدون عمل خوب بشه به حق قرآن 

خدا رو شکر  برای منم دعا کن بچه ام عمل نخواد و بدون عمل خوب بشه به حق قرآن

فدات ایشاالله که خوب میشه عزیزم غصه نخور.

سلام صداش به حدی بود که می‌شنیدم و گاهی اوقات از خواب بلندم می‌کرد همم اینکه تا چند وقت سرفه های صبح ...

سلام عزیزم میگی چه دکتری بردی تهرانی؟اسم قطره چی بود توروخدا جواب بره دعات میکنم خیلی نیاز دارم؟