2777
2789
عنوان

چرا رسمه به خواهرشوهر عیدی میدن ولی به خواهر زن نه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 144 پست
ما رسم داریم بدیم چرا چون از قدیم دخترا ارث پدر خونه شوهر نمی بردن واسه همین رسم بود پدر و برادرا هر ...

افرین شما اصل قضیه رو گفتین قدیما خواهر از برادر ارث نمی‌خواست واسعه همین واسش عیدی و اینا می‌بردند ولی الان خواهرا نمی‌زارن یه قرون بیشتر به برادر برسه 

یکیش هم خودم که خواهرم دیگه واسه چی برادر بیچاره پاشه واسش عیدی بیاره 

من داداشام به من عیدی میدن شوهر منم به خانومای اونا

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
اولين باره اينو ميشنوم اتفاقا ترك ها رو جهيزيه حساسن تاجاييكه در توانشون باشه جهاز خوب ميدن ولي هم ...

فکر بکنم اینا الکی گفتن چون دختر عموی دختره ازدواج کرده بود بعد زنعمون اینا توی استوری دختره دیدن جهاز برونشه همه تو کف موندن که اینا ک رسم نداشتن😂

🕊️برام صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکالی داره؟!بنظرم اینجوری احترام به دو طرفه

خب این مسئله روی این تفکر بنا شده که برادر پشتیبان خواهرش باشه حالا اینکه درسته یا اشتباه بماند ولی خب خیلیا دیگه توان اینکه بخوان برای خواهرای خودشونو خانمشون با هم کادو ببرن ندارن و در کل برادرها برای خواهرهاشون عیدی میبرن اتفاقا رسم خیلی قشنگی هم هست 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
برای خواهر شوهر از جیب برادرش عیدی میبرن نمیشه که از جیب داماد برای خواهر زن عیدی گرفت این یه عرف بی ...

اون جیب داماد نیست عزیزم 

هر چی هست ماله ۲ طرفه 

چطور خانم آشپزی میکنه برای هر دو سمت و از هنرش مایه میذاره و مهمون داری میکنه ولی هرچی پول هست تو زندگی برای جیب آقاس؟؟؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خارشوهر پشه هم نیست گرم یا سوت بهتره چرا کیلو بگیم🤔

چقدر زشت صحبت می کنی

خودت هم خواهر شوهر هستی. خودت به کنار مادرت برادر نداره اینطوری صحبت می کنی درباره شون

اینجا اغلب هم عروس هستند و هم خواهر شوهر. همه هم مثل شما باهم دشمن نیستند. واقعا نیاز نیست برای یه کادو که نمی خواهید بدید اینقدر از عبارات زشت استفاده کنید

در ضمن شما که فکر می کنید با یه کادو از جیب همسرتون برای خواهرش ناحقی می شه در نظر بگیرید که همسر شما دو برابر خواهرش از اموال خانواده ش داره ارث می گیره

من مادر همسرم ترک هستند و خدا رو شکر نیازی هم به کمک کسی ندارند اما هر سال چهارشنبه سوری که میشه برادرهاشون براشون هدیه می یارن ( واقعا هم در زندگیشون اون هدیه تاثیری نداره) اما می مبینم که چقدر خوشحال میشن

خواهر همسرم هم چند سال هست که مهاجرت کردن و ساکن کشور دیگری هستند. چون همسر من قبلا ساکن اونجا بوده همیشه هم از طرف خودش و هم از طرف دو برادر دیگه شون هدیه خواهرشون رو تهیه می کنند که به موقع به دست خودش و فرزندش برسه. خواهرشون رو خیلی دوست دارن و خوشحالیش براشون مهم هست. اصلا هم انتظار جبران نداریم. 

حالا شما دوست ندارید هدیه بگیرید خود دانید اما اینقدر فحاشی واقعا خودتون رو اذیت نمی کنه؟!!

در مورد عیدی هم بله ما هرسال به مادرشوهرم و خواهر شوهرم و بچه هاشون عیدی میدیم البته مقدارش بستگی به ...

همین رو بگو. بخدا آدم عروس های نی نی سایت رو که می بینی وحشت می کنه و از عروس بودن خودش هم خجالت می کشه. برای یه عیدی چه الم شنگه ها که به پا نمیشه