2777
2789
عنوان

چرا رسمه به خواهرشوهر عیدی میدن ولی به خواهر زن نه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 144 پست
احتمالا مادرتون خودتون یا نسل بعدیتون خواهرشوهر نیستن یا نمیشن؟ 

چرا اتفاقا هستن و هستیم😂😂😂😂

منتها داداشم برای من کیک تولد گرفت

یه هفته بعدش ۳میلیون دادم براش کاپشن گرفتم

میدونی بحث بحث محبت و رفتارمتقابله

منظور تمام خواهرشوهرا نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همین میسوزیم دیگه منم راضی نمیشم داداشم هزارتومن عیدی بده بمن اونوقت چرا خارشوهرای ما انتظاردار ...

اره بعضیا اینطورن من الان سه تا خواهرشوهر دارم 

هرسال براشون عیدی میبریم اما انقدر خوبن که نمیذارن عوضش بمونه شده چند برابر همون رو ب ی بهونه ای ب دخترم میدن اصلا بحث این نیستا ما راضی نیستیم خوبیه خودشون رو میگم ک نمک نشناس نیستن من خودمم داداشام برام عیدی میارن با این ک اصلا راضی نیستم ولی خودمم برای زنداداشم چیزی میگیرم یا برای بچه هاشون 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
متوجه اصل حرف من نشدی... چرا من باید برا خواهرشوهری که فقط وقت غذا مثل مهمون میاد خونه م و میشینه و ...

حق با شماست .اون خواهرشوهری ک مث مهمون میاد فقط میخوره میره عیدی نداره ولی خواهر ی که بوقت احتیاج همش خدمت شما رو میکنه واقعا هدیه باید بگیره عیدیش که کلا جداست.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
میگم راسته که ترکا جهیزیه نمیدن؟  یه عروس از ترکا همسایمون آورده بعد شیر بها یسال پیش ۱۲۰گرفتن ...

ترک کجان؟

کردها جهاز نمیدن

ترک ها جهاز خوب میدن 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
میگم راسته که ترکا جهیزیه نمیدن؟  یه عروس از ترکا همسایمون آورده بعد شیر بها یسال پیش ۱۲۰گرفتن ...

کی گفته نمیدن.ما ترکیم جهیزیه کامل میدیم. شیربها و ... هم اصلا نمیگیریم.تازه برا داماد هم کلی خرید میکنیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
احتمالا مادرتون خودتون یا نسل بعدیتون خواهرشوهر نیستن یا نمیشن؟ 

رفتار خودشون باعث شده دیگه چطور ۱۴سال هی زنگ زدن کادو بیار فلان قدر بیار ولی خودشون هرگز هیچی نیاوردن این خیلی زشت و زننده نیست؟