2777
2789
عنوان

چرا رسمه به خواهرشوهر عیدی میدن ولی به خواهر زن نه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 144 پست
شاید خواهرشوهرای شما برای خوردن میرن! انقد کلی حرف نزنید🙃 همه مثل هم نیستن. اینایی که نظر دادن ...

متوجه اصل حرف من نشدی... چرا من باید برا خواهرشوهری که فقط وقت غذا مثل مهمون میاد خونه م و میشینه و میره عیدی ببرم ولی برای خواهری که موقع زایمان لباس زیر منم شست نبرم؟ این رسمو کی گذاشت؟ منظورم اینه

ما رسم داریم بدیم چرا چون از قدیم دخترا ارث پدر خونه شوهر نمی بردن واسه همین رسم بود پدر و برادرا هر عید عیدی بدن 

مادر خودم تعریف می کنه مادر بزرگش پنج تا دختر داشته قبل از عید کلی عیدی تخم مرغ میوه و روغن و ... پارچه و ... می بردن واسه دخترا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ماهم عین شماییم اگه کادوت کوچیک باشه تازه ناراحت میشن چقدرم حرف پشت سرت میزنن

دقیقا کم باشه آبروتو میبرن. دیدگاهشون اینه که زیاد باشه من جلو شوهرم سربلند بشم که ببین منو چقدر دوست دارن داداش هل

من الان حتی به بچه هاشونم عیدی نمیدم

عمدانمیدم که بمیرن بترکن از ناراحتی

چون هرگز برای من هیچ کادویی نیاورون حتی روز عروسیم

الان تو فاز تلافی هستم

بنظرم باید ازخجالت اب بشن و ازناراحای بمیرن که تنها دایی و زندایی شون حتی هزارتومنم به تنها بچه شون عیدی نمیده

من جاشون بودم بارها ریشه یابی کرده بودم و مشکل رو حل میکردم

ولی چه کنم که بسیار نفهم هستن

خواهر شوهر من هرسال سفارش می‌ده فلان چیزو برام بگیرین ولی من نمیزارم میگم پولشو بده که پر روتر نشه منم هر سال به شوهرم میگفتم واسه مامان منم عیدی بگیریم می‌گفت اون بزرگتره اون باید بده ولی دوساله با اصرار من۱۰۰ تومن میده برای خواهرش ۵۰۰ میده امسالم حتما یه تومن میده 

پارسال برادرم یه روسری برام گرفته بود خواهر شوهرم می‌گفت فقط همینو گرفتن منم گفتم من از هیچ کس انتظار ندارم اینم گرفتن دستشون درد نکنه

تو خانواده ما رسم بر ابن بود که برادر برای خواهراش و خواهر بزرگ خانواده هم برای خواهرای کوچکتر از خودش عیدی ببره.

بابام برا عمه‌ام عیدی می‌برد و مامانم  هم برای خواهراش.

شکر خدا چند ساله جمع شده. چقدر توقعات بیجا سر این عیدیا داشتیم.

متوجه اصل حرف من نشدی... چرا من باید برا خواهرشوهری که فقط وقت غذا مثل مهمون میاد خونه م و میشینه و ...

👍👍حق باشماست

در کلُ این رسم و رسومای الکی و اضافه مخصوصاً تو این اوضاع اقتصادی اشتباهه.

رسمه برادر عیدی ببره بخاطر اون!

شما حالا به یه مناسبت دیگه واسه خواهرت هدیه بگیر، برای تشکر.

کاربری قبلیم دیماهی😍
چون قدیما دخترارو ضعیف بار میاوردن و خب طبیعتا دخترا هم نیاز به حمایت داشتن با این رسما مثلا میخاستن ...

شوهر من پسرم رو هم می‌بره موقع عیدی دادن که مثلا یاد بگیره فردا که ایشالا سرشو گذاشت زمین پسرش راهشو ادامه بده 

عید به عید باید یه شیرینی و یه پاکت پول یا حالا پارچه ای لوازم خونه ای چیزی بگیری ببری خونه ش.

شب چهارشنبه سوری؟ یا شب عید ؟ 

معمولا برادر بزرگا برا خواهراشون عیدی میبرن حالا ممکنه یه بشقاب غذا باشه با کمی شیرینی و یه متر پارچه 

منم مامانم ترکه بچگیام یادمه داییم هدیه میفرستاد ولی الان دیگه نه ...برا قبلناس

خواهر شوهر من هرسال سفارش می‌ده فلان چیزو برام بگیرین ولی من نمیزارم میگم پولشو بده که پر روتر نشه م ...

مادرشوهرمن عیییین گدا

سالهاااا

و در تمام مناسبتهای دختراش زنگ میزد پسرمممم فلان قدر پول بیار کم نیااار هااا (خیلی هم زیادمیگفت)

😐😐😐😐

همه مون انقدر میبریم

بما که میرسیدن(دقیقا همون مناسبتها،مثل تولد،یاخونه نو)

انگااارنه انگار حتی ۳تاخونواده باهم میومدن،یه جعبه شیرینی هم نمیاوردن

هرگز تو۱۴سال برای من یه جفت جورابم نخریدن سالها فقط ماهدیه بردیم تا اینکه من زبونم بازشد خییییلی دعوا کردم دقیقا گفتم انگار گدا هستن دایما زنگ میزنن پول میخان اونوقت بما که میرسه فقط شکمشونو میارن میخورن میرن

منم کم کم حذف کردم

لرای خرم آباد به همه عیدی میدن بچه ها جوونا تازه عروس و داماد و...حتی بعضیا به مادرشون که بزرگتر هم عیدی میدن عیدی ها هم همه پوله

چجوری عاشق خدا نباشم وقتی که به من گفت تو ریحانه‌ی خلقت منی😍💙لبیک یا دخت پیغمبر یا فاطمه زهرا(س)💚لبیک یا امیرالمومنین علی(ع)💚ایران جانم🇮🇷وطن مادرِ کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟
شوهر من پسرم رو هم می‌بره موقع عیدی دادن که مثلا یاد بگیره فردا که ایشالا سرشو گذاشت زمین پسرش راهشو ...

رسم اشتباهیه دیگه 

نمیدونم کی قراره این چرخه ی معیوبو درست کنیم 

به قول استارتر خواهری که یه عمر به زن برادرش به چشم دشمن نگاه کرده الان چرا باید از شکم همون زن داداش زده بشه تا واسه این خانوم عیدی جور بشه؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان