2777
2789
عنوان

چرا رسمه به خواهرشوهر عیدی میدن ولی به خواهر زن نه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 144 پست

خب خواهر زن ها هم برادرای خودشون بهشون عیدی میدن دگ😐

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم ترکیم.جهازیه کامل کامل. شیر بها نمیگیریم. شام عروسی هم هزینه مهمونای عروس گردن خودشه داماد هم گردن خودش. ولی رسم نداریم داماد خونه حتما به نامش باشه. طلا هم در حد معقول یه سرویس یه حلقه یه نشون

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
حالا برعکسش حساب کن خواهرشوهرت برای بچت طلا بیاره، همش بری خونش مهمونی خودتم اعتراف کنی خیلی بهت خوش ...

والا ماکه ندیدیم...

من ۱۰ ساله زنداداش دارم توهیچ کامنتم ازش بدنگفتم

کادو اورده هرکاری کرده جبران کردم اونم سریع جبران کرده هیچ کارنکنم برای بچه هاش میکنم

منظورم اینه که قدرشناس هم هستم ولی از فامیل شوهر محبت کادویی و پولی ندیدم و دلم پره

خیلی هم پره 💔

ترکا رسماشون هم واسه دخترا سنگینه هم واسه پسره  منتها اگه بفهمن شما غریبه هستین و از رسماشون خ ...

آره حتی عمو و داداشای دختره اومدن خونه پسره رو متر کردن همه دهناشون باز موند انگار که بیشتر معامله کرده باشن 

🕊️برام صلوات بفرستید 
بله توی ترکها خیلی پررنگه این رسم. جاهای دیگه رو نمیدونم. 

ماهم تركيم ولي از اين كارا نميكنيم

ولي تو عيد ديدني هم به خواهرشوهر عيدي ميديم هم به خواهر زن

شما كدوم شهريد

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

والا من خاهرام بهم عیدی میدن جون ته تغاریم داداشم ندارع نمیتونه عیدی بدع توقع هم ندارم ازش خدا بهش سلامتی بده بسه

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

والا من یه خواهر شوهرم چهارتا زن داداش دارم همشون از من بزرگتر عیدی که چه عرض کنم تا حالا سوغاتی هم واسم نیاوردن 

کی گفته واسه خواهرشوهر ها عیدی میبرن این زنداداشای من واسه آبجی های خودشون شنیدم میگیرن ولی واسه من ک چیزی تا حالا نگرفتن

یه روز خوب میاد❤️

در مورد عیدی هم بله ما هرسال به مادرشوهرم و خواهر شوهرم و بچه هاشون عیدی میدیم البته مقدارش بستگی به وضعیت مالی اون روزامون داره. بایدی در کار نیست برای ما، ولی من خودم دوست دارم برای ما برکت میاره

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
😐😐خدابده شانس والا روجهیزیه منو خواهرم بعنوان سیسمونی به هرکدوم یه اپارتمان دادن ۳دست مبل اوردم ...

بخدا جدی میگم دختره اینطوری کرد دلداشاش و عموشم اومدن خونه پسره رو دیدن مطمن بشن یه زمین پا انداز بهش دادن

🕊️برام صلوات بفرستید 
اصلا اینطوری نیست من ترکم همسرم کرد...ولی همه چی بردم و هیچ توقعی هم از خانواده پسر نداشتیم‌.برعکس ا ...

عزیز من کلی حرف زدم 

شما با وجدان بودین دمتونم گرم❤

منم ترکم دوتا وصلت با کردا داشتیم 

برا یکیشون خالم سر عروسشون کلا گذاشت و رسمایی که داشتیمو نگف 

تو یکیشم عروس سر داییم اینا کلاه گذاشت و از زیر رسمای مشترکی که داشتیم در رفت 

کلا این احساس زرنگی ای که ادما حین ازدواج بهشون دست میده خیلی وقتا باعث خرابی زندگی میشه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
میگم راسته که ترکا جهیزیه نمیدن؟  یه عروس از ترکا همسایمون آورده بعد شیر بها یسال پیش ۱۲۰گرفتن ...

اولين باره اينو ميشنوم

اتفاقا ترك ها رو جهيزيه حساسن تاجاييكه در توانشون باشه جهاز خوب ميدن

ولي همه جا خوب و بد داره شايد اينايي ك شما ميگيد خسيس بودن😁

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦