2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

203 بازدید | 17 پست
اسم یه رمان خیلی قشنگ میخوام میشه لطفا بهم معرفی کنید ممنون
میدونی چیه دیگه میخوام به نی نی دار شدن فک نکنم از زندگی لذت ببرم💑💏 هروقت خودش بخواد میاد دیگه خدا بزرگه😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه رما ن عشقولانه میخوام که از خوندش خسته نشم
میدونی چیه دیگه میخوام به نی نی دار شدن فک نکنم از زندگی لذت ببرم💑💏 هروقت خودش بخواد میاد دیگه خدا بزرگه😍😍
سلام عزیزم ، کویر تشنه، نوشته مریم اولیایی ، وقتی که می خونی عاشق شخصیتهاش میشی
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
غرور و تعصب ، جین ایر ، من خیلی رمان خوندم، کم کم یادم. میاد، ولی واقعا میگم اگه بلندی های بادگیر رو نخوندی حتماااا بخون، من سه بار خوندم
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
داستانش چیه ساغر جون اگه قشنگه حتما میرم میگیرم
ساغر جان بلندی های بادگیر ایرانیه ؟جدیده ؟
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
نه عزیزم اثر امیلی برونته است، من به هرکی دادمش عاشقش شد، اصلا سطح توقعت از رمان با خوندنش خیلییی میره بالا، فضایی که برات به تصویر میکشه معرکه است، میگم من عاشق رمانم ، خیلی حوندم ولی این اصلا یک چیز دیگه است
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
قلبی برای تپیدن قدیمیه ولی عاااالی آجیم و شوهرش با هم میخوندن گریه میکردن
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
یک شخصیت داره به اسم هیت کلیف که شخصیت خیلی جالبی داره، درباره عشق عجیب دو نفر به همدیگه است
2810