2777
2789

خدایا منو ببخش میدونم باید هرلحظه خداروشکر کنم بخاطر داشتنش ولی بخدا خیلی باش مدارا میکنم ماشالله شیطونه چیزی بخواد بش ندی همش جیغ و گریه بدغذا و بدخوابه ولی همه اینا بکنار خوابیدنش ی پروژس حالا امشب ایقد باش راه اومدم شیرش دادم هر روشی بود امتحان کردم نمیخوابید منم دیگه خسته شدم خودمو فوش دادم و بعد ی لحظه عصبی شدم گفتم مرض بگیری انشالله 😭😭😭الان ازون موقه ک اینو گفتم دارم گریه میکنم چرا این حرفو زدم اولین بارم بود شما بچتون عصبی و خستتون کنه چیکار میکنید

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزاین یه چیزطبیعیه .فقط مادرا میتونن همو درک کنن.من دخترم اینقدر بدعادته موقع خواب که تامرز دیوونگی میرم.دعواش هم میکنم ولی بعدپشیمون میشم.تا باباش بیاد بحث داریم که چراسرش دادزدی.مرد نمیتونه درک کنه یه مادرچقدر میتونه خسته باشع

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
اره شده  سخت نگیر سعی کن صبرتو بالا ببری منم تصمیم گرفتم رفتارمو با پسرم بهتر کنم

والا همیشه از خدا میخوام صبرو تحملم بیشتر کنه ولی دیگه واقعا گاهی کلافم میکنه سرش داد نیزنم منی ک قبلا رو تربیت خواهربرادرام عیب میزاشتم الان خودم از پس بچم برنمیام دوس ندارم داد بزنم چون میدونم عصبی بار میاد همین الانم همیشه از سرحرص و عصبانیت جیغ میزنه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
والا همیشه از خدا میخوام صبرو تحملم بیشتر کنه ولی دیگه واقعا گاهی کلافم میکنه سرش داد نیزنم منی ک قب ...

عزیزم حس میکنم مثل خودمی خیلی به خودت سخت میگیری برا بهتر بودن یکم بیخیال باش 

هرچی خودت عصبی تر باشی پسر گلتم عصبی تر رفتار میکنه

بچه ها آینه ی ما هستن

با نیک و بدِ خلق جهان، کار نداریم.
2810