2777
2789
عنوان

فعالیت نی نی یارها آغاز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4977 بازدید | 264 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﺳﻼ‌ﻡ نی نی یار عزیز ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺸﮑﻼ‌ﺕ ﻗﺒﻠﯽ ﻣﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﺗﻮ ﻻ‌ﯾﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺴﺘﺎ ، ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻭ ﺣﺬﻑ ﭘﺴﺘﺎﯼ ﻗﺒﻠﯽ ﻭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻥ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﺸﻮﻥ ، ﺑﻬﻢ ﺭﯾﺨﺘﮕﯽ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﯽ ﻧﯽ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﻦ ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻠﮑﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺍﻣﻀﺎﻡ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﻟﻄﻔﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ
گاهی سکوت بهترین کلام است
سلام نی نی یار عزیز. من الان تو قسمت آشپزی میام عکس غذا میزارم و لینک میدم مشکل داره؟ اگه آره چطوری باید با مدیریت هماهنگ کنم؟ اسم آقای زاهد رو هم تو جستوجوی نی نی سایت زدم ولی چیزی نیومد.
سلام نی نی یار 1 من ب خانم تهرانی هم مشکلم گفتم لطفا رسیدگی کنین من در خواست میدم مثلا رو اسم شما اما کادر پایین شامل تاپینک های شما میشه ارور میده نشون نمیده_ اصلا امضا خودمم نمیتونم ببینم لطفا جواب بدین
هیچی بهتر از این نیس که عشقت آخر اسمت یه " میم " مالکیت بزاره .
سلام وقت بخیر متاسفانه مشکلات ورود با گوشی اعم از دیده نشدن امضاها ، لیست کاربرانی که پستها را لایک زدند ، تاپیکهای سابق دیگر کاربران و ... همچنان به قوت خود باقی هستند. ماهها گذشته و انتظار داریم در جهت حل این مشکلات هر چه سریع تر چاره ای بیاندیشید. متشکرم
⬅️ مرنج و مرنجان ➡️
لطفا قسمت سرچ سایت به حالت قبلی برگردونین الان کلمه ای که سرچ می کنیم اگه فقط تو عنوان تاپیک ها باشه اونا را میاره درصورتی که قبلا تو پستهای هر تاپیکی اون کلمه بکار رفته بود موقع سرچ میومد
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
2810