2777
2789

خواهر دوستم بود... گردنش را پرتو درمانی کرد و شیمی درمانی الان نزدیک ۱۴ ساله حالشم خوبه خدا رو شکر البته عالی نیستا ولی خوبه رو پای خودشه کار میکنه 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر دوستم بود... گردنش را پرتو درمانی کرد و شیمی درمانی الان نزدیک ۱۴ ساله حالشم خوبه خدا رو شکر ا ...

ان شاالله همیشه سالم باشن..خبر ندارین چطوری متوجه شدن و کجای گردنشون بود و چه علایمی داشتن

خدا حفظشون کنه..اطلاعاتی دارین راجع به بیماریشون

فامیل دورمون هستن واقعیتش فقط میدونم بیمارستان کسری تهران اگه اشتباه نکنم درمان کرد الان هم ۲ سالی میشه که فقط ۶ ماه یکبار واسه چکاپ میرن 

ان شاالله همیشه سالم باشن..خبر ندارین چطوری متوجه شدن و کجای گردنشون بود و چه علایمی داشتن

نه عزیزم... فقط اون موقع خیلی اذیت شدن کل خانواده.. تمام موهاش ریخت شوهرش عوضی بازی درمیاورد.. پول پرتو درمانی را برادراش جور کردن و خلاصه سخت گذشت.. الان ولی خوبه خدا رو شکر..هنوز رد بخیه ها تو گردنش هست و اثرات اون شیمی درمانی ها مونده ولی خب عجیب با روحیه هست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خدا سلامتی بده به هر دوشون..تصویری از سونو گردنشون ندارین

زنده باشی عزیزم

ن متاسفانه من ازشون دورم

مامان ۲۰ سال پیش درمان شدن خاله ام هم ۸ سال گذشته از درمانشون

بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست