2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
سلام مامان خوشکلا خوبید نینی های ناز خوبند
من 1 مشکل خیلی بد دارم
یکی بگه چیکار کنم

من دوچار یبوست وحشتناک شدم هر 3 روز درمیون شکمم کار میکنه
آلو میخورم انجیر خشک میخورم زیتون میخورم ولی به روغن زیتون ویار گرفتم و بالا میارم شیر سرد اونم صبح ناشتا میخورم حتی لبو هم که میگفتند خوبه اونم تا الان تاثیری نداشته و تا الان همینم
خواهشن یکی منو راهنمایی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چی فکر کردین
مامان پری اینجا مامان پری اونجا مامان پری همه جا (مثل زبل خان - چشمک)
سلام سلام سلام به همه . خوبین؟ منم خوبم .
مونایی قلبش تپش داشت . خیلی لحظه هیجان انگیزی بود . همسری هم خیلی خوشحال شد و. دستمو گرفته بود فشار می داد .
به همه مامانای تازه وارد خوش امد میگم . الان لیست جدید رو می ذارم . اگه کسی رو جا انداختم بگه .
لیست آپدیت شده:
مرسی سمیه جون کاملتر شد از همه می خوام لطف کنین مشخصاتتون رو بدین تا کامل بشه :
نام------------------------سن-------------------------تاریخ آخرین پری------------------------تاریخ احتمالی زایمان
1- سمیه--------------------29------------------------------28مرداد------------------------------5خرداد
2- الی-------------------------- ------------------------------ ---------------------------------7خرداد
3- Bahar80------------------------------------------------------------------------------------9خرداد
4- مونایی-------------------22------------------------------30مرداد-----------------------------12خرداد
5- طیبه ----------------------- ----------------------------11شهریور-------------------------------------
6- مهناز-------- ------------31-----------------------------16شهریور--------------------------26خرداد (نی نی دوم)
7-آرتمیس--------------------- ---------------------------17شهریور------------------------------------
8-نسیم --------------------------------------------------17شهریور -----------------------------24خرداد
9- مامان نازنین ----------------- --------------------------18 شهریور ---------------------------------
10- مامان پری--------------28------------------------------20شهریور-----------------------------28خرداد
11-maryam1413 ----------------------------------------------------------------------------------(نی نی دوم)
12-هدی
13-ترنم
14- نرگس
15-zainab
راهکارها و تجربه هایی برای رفع یبوست .
1- انجیر خشک را از شب قبل در آب خیس کنید و فردا صبح ناشتا اول آب آنرا بخورید بعد چند دانه انجیر خیس خورده . مؤثره .
2-در کنار غذا از خود زیتون مثلا زیتون شور استفاده کنید . البته روغن زیتون اثر بهتری داره ولی چون بوش خیلی مطبوع نیست می تونین زیتون شور استفاده کنید .
3-از کاهو در کنار غذا استفاده کنید .
4-آلو بخارا را فراموش نکنید.
5-زرشک بخورید . زرشک هم روی غذا خوشمزه است هم اثر ملین دارد . زرشک را توی مشتتون بریزید و در طول روز چند مشت بخورید .
6-قندآب درست کنید و بین وعده های غذایی بخورید . اثر جالبی داره .
من با خوابیدنم مشکل دارم . هر جوری می خوابم آخر بر می گردم طاق باز می خوابم . شما مشکل ندارین؟ من نگرانم . تازه گفتن کش و قوس هم نیاین ولی من به محض بیدار شدن کش میام بعد یادم میفته که نباید اینکارو بکنم . . شما چی؟
نام------------------------سن-------------------------تاریخ آخرین پری------------------------تاریخ احتمالی زایمان
1- سمیه--------------------29------------------------------28مرداد------------------------------5خرداد
2- الی-------------------------- ------------------------------ ---------------------------------7خرداد
3- Bahar80------------------------------------------------------------------------------------9خرداد
4- مونایی-------------------22------------------------------30مرداد-----------------------------12خرداد
5- طیبه ----------------------- ----------------------------11شهریور-------------------------------------
6- مهناز-------- ------------31-----------------------------16شهریور--------------------------26خرداد (نی نی دوم)
7-آرتمیس--------------------- ---------------------------17شهریور------------------------------------
8-نسیم --------------------------------------------------17شهریور -----------------------------24خرداد
9- مامان نازنین ----------------- --------------------------18 شهریور ---------------------------------
10- مامان پری--------------28------------------------------20شهریور-----------------------------28خرداد
11-maryam1413 ----------------------------------------------------------------------------------(نی نی دوم)
12-هدی
13-ترنم
14- نرگس
15-zainab
16-مامان آراز.............25............................20 شهریور......................27 خرداد 1390
سلام مامان پری . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟

از خوابیدن نگو که ...
من که هم به شکم می خوابم ، هم به کمر !
نمی دونم چکار کنم ... هر کار می کنم باز ب شکمم :( !!
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
11- مامان آراز.............25............................20 شهریور......................27 خرداد 1390
12- maryam14131----------------------------------------------------------------------------------(نی نی دوم)
13-ترنم
14- نرگس
15-zainab
16- هدی

سلام مامان آراز خوشحالم که یکی مثل خودم پیدا شد . منم بیست شهریور آخرین پریم بوده .

سلام مونایی جان خوبی؟ من خوبم . نی نی هم فکر کنم خوبه . فقط همین خوابیدن برام دغدغه شده . میگن برای جنین ضرر داره . میگن اگه به کمر بخوابی جفت به کمر می چسبه و احتمال پاره شدن بند ناف هست . نمی دونم چیکار کنم . شبا بعضی وقتا همسری صدام میزنه میگه به بغل بخواب . ولی به محض اینکه خوابم می بره دو باره برمی گردم طاق باز می شم .
راستی وقتی هم بیدار میشم همش کش و قوس میام و خستگی در می کنم . نمی دونم چه اثری داره ولی میگن خوب نیست . خلاصه نمی دونم چی کار کنم . تو فکر بودم شاید بالش بارداری مشکلمو حل کنه . نظر تو چیه؟ یعنی اثر داره که بخرم . ؟

2810