2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته 19
سلام مامانا،خوبید ؟ خوشید؟ صبح اولین روز هفتتون بخیر . نی نی های نازتون چطورن ؟
مونایی جون امیدوارم بهتر شده باشی ،گفته بودی اول هر پستمون هفته بارداریمونو بزنیم . چشم قربان... اطاعت شد ...
ریحانه جون دخمل دار شدنت رو بهت تبریک می گم ،انشالله عروسیش ،هههههههههههههههههههه
راستی بچه ها منم سه شنبه همین هفته وقت سونو دارم ،احساسم بهم می گه پسره ولی کلا برام فرقی نمی کنه ،فقط از صمیم قلب امیدوارم نی نی من و نی نی های همه مامانایی که الان باردارن سالم باشن...
دوستتون دارم فعلا بای.
سلام به همه ...
ثنا جون ممنون ... انشاءاله نی نی شما هم هر چی که هست سالم و صالح باشه
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
هفته 19
سلام به همه ماان های گل و مهربون خردادی خوبید نی نی های گلتون خوبند ؟
خوش به حال کسایی که فهمیدند نی نی هاشون چیه
راستش من هفته قبل که وعد سونوی ان تی داشتم نشد که برم بخاطر همین دیشب رفتم دکتر که دکترم عصبانی شد که چرا سونو رو نرفتم هههه دوباره برام نوشت که برم و انجامش بدم بهم گفت برو دوباره وقت بگیر من که رفتم همه وقت های که زن بود پر بودند و بقیه مرد بودند که من نمی خوام مرد باشه و همچنین یه روز در اومد تقریبا سه هفته دیگه که اون 12 ظهر بود که دیدم که اون روز هم نمیشه چون ساعت 12 کسی نیست که من رو ببره و شوهرم کار داره پس بهم یه موعد داد که تقریبا دو ماه دیگه میشه ههههههههه ولی همینجوری گرفتمش محض احتیاط چون تا دو ماه دیگه که خیلی دیره و شوهرم برام از یه بیمارستان دیگه وقت گرفت اگه خدا بخواد مومشکل دیگه ای پیش نیاد این رو میرم تا ببینم چی میشه
هفته 19
سلام به همه مامانای تپل ومپل خردادی ،صبحتون بخیر خوبین ؟
راستی اینجا چقدر خلوته !!! مونایی جون چند روزه نیستی ؟کجایی خانمی ؟
من امروز بعدازظهر می رم سونوگرافی ، تو رو خدا برام دعا کنیین که نی نی سالم باشه و خدای نکرده مشکلی نداشته باشه، البته امیدوارم موقعیت نی نی طوری باشه که جنسیتشم معلوم بشه .
خدایا به همه ما مامانا نی نی سالم و صالح بده ...
هفته 19
سلام به همه مامانای تپل ومپل خردادی ،صبحتون بخیر خوبین ؟
راستی اینجا چقدر خلوته !!! مونایی جون چند روزه نیستی ؟کجایی خانمی ؟
من امروز بعدازظهر می رم سونوگرافی ، تو رو خدا برام دعا کنیین که نی نی سالم باشه و خدای نکرده مشکلی نداشته باشه، البته امیدوارم موقعیت نی نی طوری باشه که جنسیتشم معلوم بشه .
خدایا به همه ما مامانا نی نی سالم و صالح بده ...

سلام مامانا
اگه فهمیدین نی نی تون چیه لطفا بیاین به این تاپیک و جواب سوالمو بدین .ممنون

کی فهمیدین باردارین ؟ قبل یا بعد پری؟ نی نی تون چیه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=67503&postID=3179072#3179072
سلام مامانا و نینی های ناز
ببینم دلتون امد اسم منو نذارید تو لیست
درسته که استراحت مطلقم و نمیتونم جم بخورم ولی نینی جونم خردادیه ایشالله
تاریخ زایمانمو سونو زده 19 خرداد
آخرین پری 8 شهریور
الان هم 20 هفته و 3 روزمه
نینینم هنوز به طور دقیق معلوم نیست جنسیتش ولی به احتمال زیاد پسره
2810