2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
سنا جون بیا اینجا شاید این مطالب به دردت بخوره

سرکلاژ:
سابقه و هدف: زایمان زودرس از علل اصلی موربیدیتی و مورتالیتی نوزادان است و نارسایی سرویکس یکی از علل مهم آن می باشد از سرکلاژ جهت درمان نارسایی سرویکس استفاده می شود ولی مکانیسم اثر آن در کاهش زایمان زودرس نامعلوم است. عده ای افزایش طول سرویکس پس از سرکلاژ را به عنوان مکانیسم اثر معرفی کرده اند. این تحقیق به منظور بررسی اثر سرکلاژ بر طول سرویکس در بیمارستان مهدیه انجام گرفت (درسال 85-84).
مواد و روش ها: تحقیق به روش کارآزمایی بالینی نیمه تجربی بر روی 18 زن حامله با متوسط سن حاملگی 14 هفته که سابقه دفع زود هنگام حاملگی داشتند یا طول سرویکس در بررسی سونوگرافی واژینال کم تر از 30 mm داشته و جهت سرکلاژ پروفیلاکتیک با تعیین اندکاسیون عمل توسط پزشک مربوطه هر بیمار معرفی شده بودند، انجام شد. طی 48 ساعت قبل سرکلاژ و 72 ساعت اول بعد سرکلاژ سونوگرافی واژینال جهت اندازه گیری طول سرویکس انجام و نتایج با هم مقایسه شد. از آزمون آماری Paired t-test جهت تغییر نتایج استفاده شد.
یافته ها: میانگین طول سرویکس قبل از سرکلاژ 25.82.8 mm و بعد از سرکلاژ 26.72.4 mm بود. اختلاف معنی دار آماری بین طول سرویکس قبل و بعد از سرکلاژ مشاهده نشد.
نتیجه گیری: در این تحقیق مشخص شد که افزایش طول سرویکس بعد از سرکلاژ از لحاظ آماری معنی دار نیست و احتمالا سرکلاژ با مکانیسم های دیگری باعث کاهش میزان زایمان زودرس می شود.

سرکلاژ در درمان نارسایی دهانه ی رحم ( کوتاه بودن طول دهانه ی رحم و یا ناکافی بودن مقاومت دهانه ی رحم )
و اما طول دهانه ی رحم : گروهی از پزشکان بر این باورند که در حالت طبیعی، طول دهانه ی رحم در طول بارداری نباید به کمتر از cm3 برسد و عقیده ی گروه دیگه اینه که در محدوده ی 2.5 تا 3cm ، طول دهانه ی رحم، نرمال درنظر گرفته می شه .
امکان داره که پزشک شما متوجه عوامل دیگری هم مثل مقاومت دهانه ی رحم شده باشند و در نتیجه اقدام به سرکلاژ کردند.
گفته می شه که بعد از سرکلاژ تا 2 هفته فعالیت ها باید محدود تر باشند، مسافرت و نزدیکی و ... در این زمان عموما ممنوعیت داره.اما بعد از گذشت 2 هفته فعالیت ها آزادتر شده و فقط شخص باید از موارد زیر دوری کنه:
انجام کارهای طاقت فرسا
بلند کردن اجسام سنگین
ورزش های سنگین و پیاده روی های بیش از حد طولانی
و کارهایی از این قبیل.
اما ورزش ساده، پیاده روی عادی، مسافرت و نزدیکی با رعایت احتیاط (البته بعد از 2 هفته ) منعی نداره.
مراقب عفونت و ترشحات غیر عادی باشید و در صورت مواجه شدن با هر کدام از علامات خطر، نظیر آبریزش و خونریزی و ... به پزشک مراجعه کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونایی جون شما سونوی ان تی رفتی؟
من سؤال کردم . توی بیرجند بین هفته 14 تا 20 می فرستن برا سونی ان تی .
ولی از یک نفر شنیدم می گفت هفته 15 رفتم بهم گفتن دیر امدی؟!!!
شما هفته چند رفتی؟
مشهد کدوم آزمایشگاه رفتی؟
هزینه اش چقدر شد؟ (با بیمه یا بدون بیمه)

مونایی جنسیت نی نیت مشخص نشده؟

راستی مونایی من عکس قبلی تو بیشتر دوست داشتم . به نظرم خیلی خوشکل بود .
اینم خوشکله ها.
مامان پری،‌عزیزم سونوی ان تی و آزمایشهای خون مربوط به غربالگری 3 ماهه اول است که از هفته 12 لغایت 15 بارداری انجام می شه و یک تست دیگه هست برای غربالگری 3 ماه دوم به نام کوادمارکر که فقط تست خون و بین هفته 16 تا 20 انجام می شه.

من سونوی ان تی رفتم
مامان پری جون ، البته دیدم و شنیدم که زمان انجام تست هایی که بهت گفتم ، از یک آزمایشگاه به آزمایشگاه دیگه فرق می کنه. من خودم آزمایشگاه نیلو رفتم. می تونی اگه اطلاعات بیشتر خواستی تلفنی بپرسی. اینم شمارش: 88208442
سلام مامان پری .
نه عزیزم ، چرا ناراحت بشم ؟

من نه سونوی ان تی نرفتم .

جنسیت هم نه هنوز . نتونست تشخیص بده :( !

ممنون عزیزم .
اما اون یکی یکم بزرگ بود ...
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
مامان پری ممنون از مشخص کردن تاریخ زایمان
راستی مامانهای گل جنسیت نی نی هاتون معلوم شده؟من برای ازمایش NTدر آخر هفته 12 که رفتم گفت هنوز معلوم نیستو می خواستم ببینم الان که هفته 14 هستم معلوم می شه؟
مامان پری

من سونوی NT رو بیمارستان پارس تو تهران انجام دادم باید بین هفته 11-13 باشه البته دکترم نظرش همون ازمایش کوادمارکر بودتو هفته 16 خودم ازش خواستم بیمارستان پارس خب بیمه که قبول نمی کنه و اینکه جواب رو میفرسته آلمان هزینه اش هم 195 بود.
سلام مامانا .
حالتون خوبه ؟ چه خبرا؟
مامان فینگیلی یک وقت به خاطر تعیین جنسیت نری سونو . سونو زیادش ضرر داره برای نی نی . چون از طریق ارسال امواج رادیویی نی نی رو می بینن ممکنه که روی بچه اثر بذاره . پس سعی کنین از سونوهای غیر ضروری خودداری کنید .
من الان سه ماهم تموم شده ولی فقط یکبار رفتم سونو . البته شنبه وقت دکتر دارم که احتمالا یک سونوی دیگه برام می نویسه .
راستی در مورد سونوی سه بعدی هم بگم . که هیچ ضرورتی نداره و فقط برای ایجاد ارتباط بهتر بین مادر و فرزند بنا به درخواست مادر معمولا انجام میشه و توی اون میشه حتی اجزای صورت نی نی رو هم به وضوح دید . اما اگه خدای نکرده سونوگرافیست ناشی باشه ممکنه که به بافتهای بدن جنین آسیب برسونه . پس نیازی نیست .

از همه ممنون به خاطر جوابهاتون .
آزمایش کواد مارکر یک آزمایش تکمیلی برای سونوی ان تی هست که نتیجه اش رو با سونوی ان تی مقایسه می کنن. البته فقط برای کسانی که کمی نتیجه سونوی ان تی اونها مشکوک باشه تجویز می کنن.

مونایی جون مثل اینکه این سونوی ان تی توی تهران خیلی مده! هه هه هه . حالا بذار شنبه برم ببینم دکتر خودش چیزی میگه یا نه؟ اگه نگفت منم چیزی نمیگم .