2777
2789
عنوان

عکس بچه مو میذارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11414 بازدید | 316 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسی که صورتش معلومه مال ۷ سالگیشه اونی که از پشت سر گرفتم‌چند روز قبله الان ۱۹ سالشه

خداحفظش کنه عزیزم

به موهاش تو مدرسه گیر ندادن؟

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
عکسی که صورتش معلومه مال ۷ سالگیشه اونی که از پشت سر گرفتم‌چند روز قبله الان ۱۹ سالشه

عکس الانشم بزارین مشتاقم خیلی ببینمشون😅

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:
از چن سالگی موهاشو کوتاه نکرده؟مذرسه بهش گیر ندادن؟

یه بار از ۵ سالگی تا ۷ سالگی کوتاه نکرد روز قبل مدرسه کوتاه کردم که اول بردم اتلیه بعد هم ارایشگاه الانم از زمان کرونا تقریبا مدرسه هو غیر حصوری شد نرفت مدرسه بلند شد موهاش 

ندارم بخدا باور میکنید نمیزاره عکس بندازم مخصوصا که یکم هم جوش میزنه صورتش خیلی حساسه 

برادر منم همینطوریه اصلا خیلی خوش قیافس خوشگله واقعا میگم اما سالی ی بار عکس میندازه منتها اون 24 سالشه دیگه چ برسه ب پسر 19 سال ک نوجونع

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:

ماشالله کوچولو هاتون خیلی نازن 😘

منم دخترم خیلی خوشگله  ماشالله الان ۶ماهشه هرجا میرم میان ازم میگیرنش وبغلش میکنن واکثرا بوسش میکنن منم خیلی ناراحت میشم ازش عکسم میگیرن با عکس گرفتن مشکلی ندارم ولی اینکه جایی حتی غریبه ها هم بغلش میکنن وبوسش میکنن واقن خیلی بده آخه دخترم هنوز خیلی کوچیکه دیگه نمیخوام از خونه بیام بیرون خیلی برام سخت شده 

اسی جون شما بچه بود چی کار میکردیدبا این موضوع

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
خدا براتون نگه داره برادرتون رو امان از این اخلاقای عجیب وغریبشون 

همچنین شما پسر گلتون 

اره واقعا 😂😂

ماشالله کوچولو هاتون خیلی نازن 😘 منم دخترم خیلی خوشگله  ماشالله الان ۶ماهشه هرجا میرم میان از ...

مرسی عزیزم خدا دخترتون حفظ کنه 

ببین این برا تا یک ساله که غریبه ها می‌بوسم من هیچی نمیگفتم بعد بچه بزرگتر بشه خودش نمی‌ذاره کسی ببوسدش 

شما میتونید بگید غریبگی می‌کنه یا از بوس بدش میادولی پسر منو بیشتر باهاش حرف میزنم مردم 

یه بار تو شیرینی فروشی یه آقایی بغلش کرد اینقدر بیچاره رو زد که نگو 

پسره گفت چ دختر بد اخلاقی گفتم پسرهمن با اینکه همیشه لباسی کاملا پسرونه تنش میکنم باز همه میگن دختره

2810