2777
2789

نه سالشون فقط ده تا بچه ن من دست تنها چطوری سرگرمشون کنم ک بهشون خوش بگذره.. اکثرا برا تولداشون دی جی زن ک بهشون بازی هم میداد اورده بودن ولی من دیگه گرون بود نگرفتم

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون سرگرم میشن با بازی

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

بچن خودشون یه کاری میکنن اگه صندلی داری بگو صندلی بازی کنن نام شهر شهرت پانتومیم یا از این بازیای فکری که تو مغازه ها هست و تاس داره و اینا منچ و .. ام خوبه

کاغذ و مدادرنگی و ماژیک بده بگو مثلا نیم ساعت زمان دارین هرکی نقاشی از یک جشن تولد بکشه قشنگتره جایزه داره بعد به همسون بگو عالی کشیدین همه رو شیرینی بده 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
کاغذ و مدادرنگی و ماژیک بده بگو مثلا نیم ساعت زمان دارین هرکی نقاشی از یک جشن تولد بکشه قشنگتره جایز ...

خوبههه

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

یه بازی گروهی ترتیب ببین براشون

یا مثلا بگو بیایین باهم یه کلیپ درست کنیم 

دور هم جمعشون کن اهنگ بذارین دابسمش درست کنید

با دوستاش کلیپ درست کنه

یا مثلا هدیه های کوچولو بگیر

باهاشون بازی کن هدیه یا یادگاری بهشون بده از تولد 

اگه حیاط دارین برین تو حیاط بازی کنید

یا مثلا اگه خیلی حوصله داری وصبووووور

همه رو ببر تو  اشپزخونه باهم کیک درست کنن دخترا معملا خوششون میاد عشق این کاران ومامانشون اجازه نمیده

خودت هواشون باش باهم کیک بپزن 

یا اسفنجش اماده کن 

با قالب کوچیک بزن

بده بهشون با وسایل تزئین کنن ترافل وشکلات وسس شکلات بگیر

بشونشون یه سفره پهن کن بوگو تزئین کنن کیکو

دیگه چیزی ب مخم نمیرسه😂

صندلی بازی خوبه

این بازیه که پشت طرف کاغذ میزاری با ماژیک یه چیزی میکشه بعد طرف باید چیزی که حس کرده رو بکشه بعد هی جابجا میشه نقاشی اول و دوم مقایسه کنی یا یه کلمه ای بنویسن

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

ببین اینی که میگم و بچه ها عاشقشن😐🤦‍♀️😆😆

دستاشون و به نوبت از پشت بگیرن بعد مثلا شیرینی تو بشقاب و بدون دست بخورن.....  البته یک پارچه یا ملحفه پهن کن و بشقاب و بزار رو میز....  بخدا کیف میکنن

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥