2777
2789
عقده ایه پس ...دیده هرچی میگه نمیشه اینو رو کرده....توأم سعی کن از خواهر شوهرت پیش شوهرت بد نگی همون ...

خیلی پاچه پارس .بارها اومدم جوابشو بدم اما نمی ذاره و سریع حرفشم میزنه و بعدشم با مادرش صحبت می‌کنه یا می‌ره ی جا که من فرصت پیدا نکنم جوابشو بدم .

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
آرزوی مرگشو ندارم خدا نکنه ولی کاش آدم بشن این کاراشو عذابم میده بخدا همینجوری اعصاب ندارم و مریض شد ...

این تو خودمون ریختن مریض می‌کنه....من سه چهار سال پیش قلبم درد می‌گرفت حرص خوردنی و دکتر هم اکو ونوار قلب واینا می‌گفت حرص میخوری اینجوری میشی.یه بار با مادرشوهرم بحثم شده بود خیلی ناراحت وعصبانی بودم شوهرم گفت جوابشو بده تا اینجوری نکنن....الان چند سال هرچی میگن همونجا جوابشو میدم می‌شورم میندازم رو بند....

دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تو خودمون ریختن مریض می‌کنه....من سه چهار سال پیش قلبم درد می‌گرفت حرص خوردنی و دکتر هم اکو ونوا ...

بخدا منم خیلی میریزم تو خودم بعضی وقتا جواب تو استینم دارم و نمی‌دم چون حوصله بحث ندارم بعضی وقتا هم جواب ندارم و تا مدتها داغونم .خدا ازشون نگذره خیلی پررو هستن

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
خیلی پاچه پارس .بارها اومدم جوابشو بدم اما نمی ذاره و سریع حرفشم میزنه و بعدشم با مادرش صحبت می‌کنه ...

وووووییییییی .....چه ور پریده ای هم هست...بگو وایسا جوابتو بدم کجا در میری...زدی ضربتی ضربتی نوش کن....بعضیا چقدر بیشور تشریف دارن حاضرن زندگی برادرشون تلخ و دعوایی بشه ولی اینا بشن آدم خوبه

دلبندم...فرزندم...چندسالی است که هرشب به عشق خواند لالایی برای تو لالایی های که بلدم رو مرور میکنم تا یادم نره وقتی اومدی تو دلم برات بخونم...عزیزم اونجا که هستی از خدا بپرس کی به این همه دوری و فاصله بین منو تو پایان میده...من وبابایی عاشقتیم .ان شاالله به زودی اینجا تیکر بارداری نصب میکنم😍😍🤲🤲🤲
وووووییییییی .....چه ور پریده ای هم هست...بگو وایسا جوابتو بدم کجا در میری...زدی ضربتی ضربتی نوش کن. ...

بخدا راست میگم مثلاً چند بار حرفشو زده و سریع خرفو عوض می‌کنه .خیلی زرنگه قدیم نصف قد کنه .بابام میگه قد کوتاها نصفشون تو زمینه .برا همین طعنه و حرفاش نمی‌خوام برم .اما هر وقتم مجبورم برم خیلی وقتا جواب ندارم بدم بهش و عذاب میکشم