2777
2789
ساکت بمون.هر چی دهن به دهن بشی با مردا بدتره.تو عصبانیت ساکت نباشی حرمتا شکسته میشه.

بخدا من خیلی ساکتم اما شوهرم منطق حالیش نیست میخاد حرف زور بزنه همش 

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
عزیزم من درک میکنم همسرمو .اما اونم درک کنه منو .تاپیک قبلمو بخون .بعدشم خواهر شوهرم خیلی باسیاسته ا ...

براشون تو هم سیاست داشته باش

بلد باش چجوری خودتو دل همسرت جا کنی 

با خواهر شوهرت آشتی کن که دل شوهرت آروم بشه ولی باهاشون خیلی کم رفت و آمد کن تا حرمتتون هم حفظ بشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون تو هم سیاست داشته باش بلد باش چجوری خودتو دل همسرت جا کنی  با خواهر شوهرت آشتی کن که د ...

آخه عزیزم من تاپیک قبل هم گفتم جریان چیه 

داستان از این قراره که چند هفته پیش من و شوهرم و خواهر شوهرم و بچه هاش خونه مادر شوهرم بودن بعد خواهر شوهرم زنگ زده تک تک همه رو دعوت کرده بعد من جلوشم نمیگه تو هم بیا فلانی جان .به شوهرم گفت بیا تولد حتی یه نگاه ب من نکرد حتی نگفت بیایید .خب آدم. شأن و منزلت داره .بعدشم شوهرم زنگ زد گفت من نمیام خانوممو دعوت نکردی اونم هیچی نگفته ‌‌‌.خب وقتی دوست نداره برم خونش چرا باید برم ؟😐خودمو دعوت کنم زشت نیست آخه ؟خود تو باشی نمیری فدات شم

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
آخه عزیزم من تاپیک قبل هم گفتم جریان چیه  داستان از این قراره که چند هفته پیش من و شوهرم و خوا ...

آهان پس داستان اینجوریه...

به شوهرت بگو تو برو اگه پرسید کو خانمت بگه یکم کار داشته نتونسته بیاد 

ایشون مقصر بوده همسرت نباید از شما توقع پیش دست شدن تو آشتی رو داشته باشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
آهان پس داستان اینجوریه... به شوهرت بگو تو برو اگه پرسید کو خانمت بگه یکم کار داشته نتونسته بیاد&nb ...

بخدا خیلی هم با سیاسته دعوا را راه میندازه بعدم می‌ره شوهرم و بوس می‌کنه میگه نمبخام رابطه خواهر برادری نون بهم میخوره .دو بار دیگه هم اینکار و کرده .منظورش اینه که زن تو رابطه ما رو بهم میزنه در صورتی ک اصلا اینطور نیست و من حتی تو بدترین حالت و ناراحتی هم احترامشونو  دارم و رفتم خونشون .با این خرفاشون شوهرمو پر میکنند و شیرش می‌کنند علیه من .که بیاد دعوا درست کنه 

بخدا خیلی هم با سیاسته دعوا را راه میندازه بعدم می‌ره شوهرم و بوس می‌کنه میگه نمبخام رابطه خواهر برا ...

۴ قل رو بنویس و بذار گوشه های خونتون 

زیاد آیت الکرسی بخون تا شیطون نتونه بیاد آرامشتونو به هم بزنه

شیطون تو قالب هر کسی میتونه باشه 

به همسرتم بگو شما به خواهر برادریتون برسید چیکار به من دارید

زنت جای خودش خواهرتم جای خودش

و بحث رو تموم کن