2777
2789

در رابطه با تاپیک قبلیم به این نتیجه رسیدم که تو فرصت مناسبی بریم خونه مادر شوهرم و کم کم یخمون برا خواهرشوهرم آب بشه و کم کم باز رفت و آمد کنیم .اینو منطقی و آروم گفتم اما شوهرم زود عصبی میشه و میگه اگه قراره تو نیای و اون نیاد لجبازی هی پیش میاد و رفت و آمدها قطع میشه .بعدم لج می‌کنه و داد و بیداد می‌کنه .میگم من که نگفتم نمیام گفتم تو فرصت مناسب میام میگه تو کینه ای و اون خونه مادرم اومده روز مرد منو بوسیده و گفته دوست ندارم رابطه خواهر و برادریمون قطع بشه ...خب هرچی میگم با تو آشتی کرده بذار ما دو تا زنیم خودمون حل میکنیم هی میگه نه تو لجبازی 😐سریع داد و بیداد هرچی سعی دارم آرومش کنم آروم نمیشه و میخاد ب زور منو بر داره بره خونه اجیش .فقط اینو میبینه ک من باید احترام بذارم 😐چکار کنم و شما موقع عصبانیت چکار میکنید ک حرف زور نزن بهتون

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀

دلتو صاف کن و برو آشتی 🌹🌸

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار اینه که اصلا باهاشون دهن به دهن نشی و اگر نه فاجعه ای رخ میده که.....

اصلا منطق نداره هرچی میگم عزیزم بذار ما خودمون تا دو حل میکنیم موضوعو میگه تو کینه ای و هی غر میزننه و داد و بیداد

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
دلتو صاف کن و برو آشتی 🌹🌸

شوهرم زنگ زده خودشو دعوت کرده .من اتفاقا کینه ای نیستم فقط گفتم تو فرصت مناسب 

اصلا منطق نداره هرچی میگم عزیزم بذار ما خودمون تا دو حل میکنیم موضوعو میگه تو کینه ای و هی غر میزننه ...

اره با همچین آدم هایی تا حالا مواجه شدم . کاملا بی منطق 

یعنی بهشون بگی دو به علاوه دو میشه ۴ عصبی میشن 

من خودم کلا با آدم عصبانی دهن به دهن نمیشم

شوهر من اصلا تا عصبی میشه استغفار میکنه همون لحظه آروم میشه خداروشکر.همسرت عصبیه دهن به دهن باهاش نش ...

هرچی میگم تا ده بشمار نفس عمیق بکش یا برو یکم بیرون از خونه سیگار بکش یا هرچی هی بدتر دهن ب دهنم میشه .ساکت میشم میگه چرا ساکتی و اعصابمو بهم میریزه

شوهرم زنگ زده خودشو دعوت کرده .من اتفاقا کینه ای نیستم فقط گفتم تو فرصت مناسب 

فشار عصبی رو همسرته 

شاید موقعیت مناسب همین امروزه 

اگه تو پیش دستی کردی برا آشتی فکر نکن کوچیک میشی خدا بهت عزت و احترام میده

برو عزیزم 

آدم خونه خواهر و برادرش که نباید با دعوت بره 

ما که اینجور نیستیم زنگ میزنیم که مثلا داداش امروز خونه هستین یه سر بیاییم یا اونا زنگ میزنن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
اره با همچین آدم هایی تا حالا مواجه شدم . کاملا بی منطق  یعنی بهشون بگی دو به علاوه دو میشه ۴ ...

اره میخاد ب زور حرفشو بکنه تو مغزم .بی منطقه خودشو میزنه به نفهمی 

موندم چی بگم خواهر شوهرت عوضیه  وبا سیاست پیش میره بدم میاد از اینجور خواهرا

اره بخدا می‌دونم اینکارو برا لج من کرده وگرنه اصلا شوهرمو آدم حساب نمیکنه .حتی برا عروسیمون نیومد .😐

خانما ببخشید ولی لطفا کمتر مته به خشخاش بذارید 

سعی کنین آرومش کنید نه اوضاع رو بدتر کنید

هرچی میگم تا ده بشمار نفس عمیق بکش یا برو یکم بیرون از خونه سیگار بکش یا هرچی هی بدتر دهن ب دهنم میش ...

ساکت بمون.هر چی دهن به دهن بشی با مردا بدتره.تو عصبانیت ساکت نباشی حرمتا شکسته میشه.

❤بیخود بی جهت صلوات❤
فشار عصبی رو همسرته  شاید موقعیت مناسب همین امروزه  اگه تو پیش دستی کردی برا آشتی فکر نک ...

عزیزم من درک میکنم همسرمو .اما اونم درک کنه منو .تاپیک قبلمو بخون .بعدشم خواهر شوهرم خیلی باسیاسته اصلا شوهرمو آدم حساب نمیکنه بعد اومده برا اینکه لج منو در بیاره شوهرمو بغل و بوس کرده و گفته نمی‌خوام رابطه خواهر برادریمون بهم بخوره .حتی عروسیمون هم نیومد .کلا خیلی با سیاستن خانوادش

2810