2777
2789
عنوان

ب نظرتون با این موضوعی که پیش اومده برم خونه خواهر شوهرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 69 پست
یعنی برو که بدونه برام مهم نیست ؟کوچیک نمیشم ؟تو دلش نمیگه چه بی اعتماد ب نفسه ک پاشده اومده؟

خودتون خودتونو خونه مردم دعوت نکنید.

امشب مادرشوهرتو دعوت کن خونه خودت.

یا برو خونه اش.

خونه خواهرشوهرت نرو

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی کامنتارو که میبینم میگم هیچ کس روابط بین زن و شوهر براش مهم نیس.پشت هر نه ای که خانم یا آقا بگه درگیری زیادیه.ما فقط کامنت میزاریم و میریم.لطفا مراعات زندگی بقیه رو بکنید هرکسی نون قلبشو میخوره مواظب باشید

بعضی کامنتارو که میبینم میگم هیچ کس روابط بین زن و شوهر براش مهم نیس.پشت هر نه ای که خانم یا آقا بگه ...

درسته منتها جواب بی احترامی هیچوقت احترام نیست سکوت هستا اما احترام نه اون به اسی بی احترامی کرده

من اهل دوست داشتنم تو اهل کجایی
درسته منتها جواب بی احترامی هیچوقت احترام نیست سکوت هستا اما احترام نه اون به اسی بی احترامی کرده

احرام اسی با بی عقلی یه نادون پايين نمیاد.این ماییم که مشخص میکنیم کی احتراممون کرده کی نکرده

احرام اسی با بی عقلی یه نادون پايين نمیاد.این ماییم که مشخص میکنیم کی احتراممون کرده کی نکرده

اوکی شما بشین اگه کسی  هم زد توی سرتون بگو احترام من با این چیزا پایین نمیاد و فلان 

من اهل دوست داشتنم تو اهل کجایی
اوکی شما بشین اگه کسی  هم زد توی سرتون بگو احترام من با این چیزا پایین نمیاد و فلان

واقعا کسی نزده جرا وقتی روان خودم برا مهمتره بزارم یکی دیگه شاید مریض شاید عقلش نمیرسه شاید حالش خوب نیس شاید با همسرش دعوا شده یاااااا هزارتا شاید دیگه من بخوام حرصو بخورم من واقعا اینجوری راحتترم.مهم خودم و همسرم وزندگیمم

مستقیم نگو نمیام یه کاری رو بهانه کن 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.