2777
2789
عنوان

ب نظرتون با این موضوعی که پیش اومده برم خونه خواهر شوهرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 69 پست
بببین شما داری از جانب خودت میگی اینک هیچ بحثی نشده هیچ کدورتی یهو به شوهرت بگه تتها بیا یکم عجیبه و ...

خواهر شوهرم مدلش کلا با من کجه یه وقت خوبه یه وقت بد .اون روز کلا نمی‌دونم چش بود با من یه حالی بود 

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀

من کاری به تولده ندارم

ولی وقتی کسی جایی مهمونه ینی خونه خودش نیست که برید دیدنش

پس نرید خونه خواهر شوهرت

هروقت مادرشوهرت اومد خونه ش برید خونه خودش سر بزنید

شاید خواهر شوهرت دوست داشته باشه با مادرش تنها باشه یا حوصله مهمون نداشته باشه

خودتونو به هوای مادرشوهر، سبک نکنید

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا خیلی مهم نیستا ولی یه چیزو میخوام کلی بگم

خیلی بهتره که به خانوم خونه زنگ بزنن برای دعوت و ... حالا هر کی میخواد باشه

مثل اینه که شوهر آدم به شوهرخواهرش زنگ بزنه دعوتش کنه خب اصلا قشنگ نیست دیگه

همیشه بهتره میزبان خانم به خانم خونه زنگ بزنه 

احساس میکنم اینا بیشتر مربوط به خانوما میشه

بعدم خانوم به شوهرش انتقال میده 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
اونو نرفتی که خوو هیچی ولی اینووووو  برووو که هم بین خودت همسرت شکرآب نشه هم بدونه مهم نبوده هم ...

یعنی برو که بدونه برام مهم نیست ؟کوچیک نمیشم ؟تو دلش نمیگه چه بی اعتماد ب نفسه ک پاشده اومده؟

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
من جلو چشمش بودم حتی نگفت با هم بیایید .گفت بیا تولد خودم فهمیدم فقط اونو میگه حتی بعدشم زنگ نزد ک ب ...

اگه شوهرت پشتته نرو ولی همه خونواده شوهرا همینن میحوان بگن ما فقط شوهرت برامون مهمه تو رو بخاطر اون تحمل میکنیم. انگار ما اونا رو بخاطر شوهرمون تحمل نمیکنیم

انتظار داری بیاد بگه غلط کردم...😐😐😐ببین جقدر کامنت گذاشتم برووو.اتفاقا خودتو خیلی بالا با اعتماد ...

اره ب نظرم برم بهتره از کینه ای بودن بدم میاد 

نه من جلوش بودم هیچی به من نگفت حتی تک تک زنگ زد همه رو دعوت کرد .

نری  بخاطر شوهرت فلان...بزار بفهمه باید درست رفتار کنه وقتی نگفته تو بری خونش یعنی دوس نداره بری  ..‌اصلا جات باشم حالش بدجوری میگیرم .از آدمای بیشعور متنفرم حالیش کن چقد بی شخصیت رفتار کرده 

اینا خیلی مهم نیستا ولی یه چیزو میخوام کلی بگم خیلی بهتره که به خانوم خونه زنگ بزنن برای دعوت و ... ...

من خودمم خانواده شوهرم به من زنگ نمیزنن ولی من میرم اتفاقا برادرشوهرم به شوهرم زنگ میزنه  جاریم به من زنگ نمیزنه درصورتی که برای دعوت من به جاریم زنگ میزنم که همسرم گفت دیگه نمیخواد شما زنگ بزنی خودم به برادرم زنگ میزنم وقتی اونا این شکلی ان 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
نه  خودت برو نه شوهرت بره. زنگ بزنه مامانش بگه ی کاری برام پیش اومده بعد میام دیدنتون

نمی‌دونم نظرات متفاوته واقعا بین دو راهی ام اما از کینه ای بودن متنفرم 

یعنی برو که بدونه برام مهم نیست ؟کوچیک نمیشم ؟تو دلش نمیگه چه بی اعتماد ب نفسه ک پاشده اومده؟

نه اتفاقا برو واصلا بروی خودت نیار.حتی اگه گله کردن تو سکوت کن یا بگوو شرمنده انشالله تولدها بعدی.

2810