2777
2789
عنوان

ب نظرتون با این موضوعی که پیش اومده برم خونه خواهر شوهرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 69 پست

بعدشم اونی که تو را تولد دعوت نکرده حتما دوس نداره بری خونش ول کن نرو بگو کار دارم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم خواهرشوهر منم به من زنگ نمیزنه دعوت کنه به شوهرم میگه منم میرم. یعنی دوست داشتی جدا جدا ...

خب طبیعیه ما هم هرکی میخاد دعوتمون کنه خانواده شوهر باشن به اون میزنگن خانواده من باشم به من 

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

عزیزم وقتی شوهرتو تو تولد بچش دعوت کرده منظورش شما هم بودین دیگه 

دیگه آدم نمیاد تک تک زنگ بزنه که 

شوهرت اشتباه کرد زنگ زد به خواهرش چرا خانوممو دعوت نکردی 

همینا کش پیدا میکنه دیگه 

الان دیگه نرو

بمون یه بار همو ببینین خونه مادرشوهرت بعد دوباره رفت و امد کنین 

قبلا‌موضوعی داشتین ک تولد دعوتت نکرد؟خب یعنی چی مگه میشه شوهر دعوت کنی زنشو ن؟😬

نه بخدا .چمیدونم

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
عزیزم وقتی شوهرتو تو تولد بچش دعوت کرده منظورش شما هم بودین دیگه  دیگه آدم نمیاد تک تک زنگ بزن ...

نه من جلوش بودم هیچی به من نگفت حتی تک تک زنگ زد همه رو دعوت کرد .

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀

ما هم زنگ میزنیم میگم بیاید تولد دیگه به عر دو نفر که زنگ نمیزنیم 

بعدم اگر مادرش از شهرستان امده دعوتش کن شب خونتون 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ما هم همینطور ولی اسی میگه به اونم نگفته با خانمت بیا. گفته تنها بره

من جلو چشمش بودم حتی نگفت با هم بیایید .گفت بیا تولد خودم فهمیدم فقط اونو میگه حتی بعدشم زنگ نزد ک بیا 

وا!!! یعنی ازدواج کردین توی یک خونه هستین بعد شما رو دعوت نکرده؟! یعنی به شوهرت گفته فقط خودت بیا زن ...

زتگ زده به شوهرش گفته بیا تولد

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
2810