2777
2789
عنوان

ب نظرتون با این موضوعی که پیش اومده برم خونه خواهر شوهرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 69 پست
زنگ زده شوهرت گفته بیا تولد خوب میگفت بیاین تولد از حرفش معلومه فقط شوهرتو دعوت کرده تو هم نرو

نه بابا جلو چشمش بودم تکی ب شوهرم مخاطبش شوهرم بود گفت بیا تولد 😐

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀

نرو نرو نرو 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی به جاریت جدا زنگ زد به برادرشوخرت تنها؟ ب زن جدا زنگ زد به شوهر جدا؟

جاری ندارم ولی ب اون خواهر شوهرم و شوهرش و اینا همه زنگ زد 

مَن یه عُمره رو صورتم خَنده قاچاقه 🥀                       از چی بگم برات؟انتظار داری چی از جیب من در آد؟تو هم مثل منی کم درد نداری ....درد اصلیت اینه که همدرد نداری 💔🥀
نه بابا جلو چشمش بودم تکی ب شوهرم مخاطبش شوهرم بود گفت بیا تولد 😐

دیگه بدتر حتی بچه هم باشه میفهمه امروز بری خونش با این دمپایی کبودت میکنم👡

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

نرو.هر وقت مادرشوهرش رفت خونه خودش ،شما برید دیدنش.

اگه منظورت از دعوت تولد، تنها دعوت کردن شوهرت بوده.و نه تو.ک‌اصلا خونش نرو.

ولی ی شوهرت زنگ زد و هردوتون دعوت کرد ،ب نظرم دیگه بسه.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
بنطرم حساس شدی تک تک ک نمیگن 

اینکه من جلو چشمش باشم و به شوهرم بگه مشکلی نیست ولی گفت بیاااا .نگفتم بیایین .من خودم میفهمم دیگه خر نیستم که یا بچه 

2810