2777
2789
من وقتی مه هست این فکرا رو دارم یا مثلا یه چیز غول پیکر از اون ته تها داره میاد سمتمون چه مغز مریض ...

ما تو روستامون تو مازندران تابستون ها هر روز غروب مه میاد روستا تو مه غرق میشه جوری که تا پنج شش متری دیده نمیشه . حتی تو تابستونم بخاری روشن میکنیم و شبها بدون لحاف و پتو نمیشه خوابید . وقتی پنجره خونه باز باشه حرکات مه و قطرات آب دیدنی هست و قشنگ میشه میر حرکت مه رو دید . رویایی هست این صحنه ها. الا تو اینهمه سال از مه نترسیدم و لذت بردم ازش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تو روستامون تو مازندران تابستون ها هر روز غروب مه میاد روستا تو مه غرق میشه جوری که تا پنج شش متر ...

شما دیدنی اونجا مکانتون

چقدر دوست دارم بیام یبار😍😍😍

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ما تو روستامون تو مازندران تابستون ها هر روز غروب مه میاد روستا تو مه غرق میشه جوری که تا پنج شش متر ...

عزیزم کجای مازندارن؟نکنه فیلبندی؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
دیروزصبح کوچمون مه امشبم بارون شدیدکسی نیومدباهام بریم پیاده روی عاشق بدوبدوکردن توبارونم هروزم بارو ...

منم همیشه میگم بدون بارون و جنگل میمیرم. صبح که میشه میرم از تراس خونمون روبروی خونه که جنگل هست رو نگاه میکنم اصلا اگه من سرسبزی نبینم کور میشم. بارون که عاشقش هستم . بر خلاف خیلی ها من بارون رو بیشتر از برف دوست دارم .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم کجای مازندارن؟نکنه فیلبندی؟

نزدیکش هست نه فیلبند نیست یه جایی مثل فیلبند

ووای ایوانم داریدبیام آش داغ بخوریم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
منم همیشه میگم بدون بارون و جنگل میمیرم. صبح که میشه میرم از تراس خونمون روبروی خونه که جنگل هست رو ...

من برف دوست ندارم گلهاموخشک میگنه من زیاداهل بارون نبودم ولی یع چندماه رفتم اصفهان یه قطره بارون تدیدم باابنکه اینقدرسرسبزوخوشگل بودولی داشتم دیونه میشدم اللن دلم هرشب بارون وبوش رومیخاد

نزدیکش هست نه فیلبند نیست یه جایی مثل فیلبند

اهاپس نزدیک همیم خوشبحالتون 😍فیلبندحتی روزاش مه هست

من برف دوست ندارم گلهاموخشک میگنه من زیاداهل بارون نبودم ولی یع چندماه رفتم اصفهان یه قطره بارون تدی ...

دوشب پشت هم داشت بارون میزد ک دیشب و پری شب !!

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
2810