2777
2789

عجب هوایی

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمالی؟ 

نه مدل سقفش شمالی نیست

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
مثلا فک کن اون گوشته دیوار یکی با لباس سیاه وایساده داره پنجرتونو دید میزنه کلاه لباسشم تو صورتشه😐

تو مسلمون نیستی نصفه شبی دنبال لباس این و اونی😤😤

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عاقا نگوووووو

من وقتی مه هست این فکرا رو دارم

یا مثلا یه چیز غول پیکر از اون ته تها داره میاد سمتمون

چه مغز مریضیه🤦‍♀️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
مثلا فک کن اون گوشته دیوار یکی با لباس سیاه وایساده داره پنجرتونو دید میزنه کلاه لباسشم تو صورتشه😐

😬😬😬😆😆

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

دیروزصبح کوچمون مه امشبم بارون شدیدکسی نیومدباهام بریم پیاده روی عاشق بدوبدوکردن توبارونم هروزم بارون بباره بازدوسش دارم

2810