2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست
درضمن من آدرس و شماره تلفنم کلا تغییر کرده جوایز رو چطوری ارسال میکنید؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید: 1- گوشی من HTC هست و جزو نفرات اول بودیم چرا قاب دیزاین رو فقط برای دو نوع گوشی منظور کردید؟ پس تکلیف ما چیه؟ 2- همون عکس مسابقه رو روی قاب میندازید؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام خانم تهرانی و دیگر کاربران ضمن تشکر از 1- خانم تهرانی و دیگر دست اندرکاران سایت بخاطر زحماتشان 2- از کاربرانی که به عکس کودک من لطف داشتن و رای دادن 3- از اسپانسرها بخاطر جوایزشون .. ... .............. سوال: کسانیکه جوایزشون از آتلیه کودک حس است 1- آیا هر سه تا است؟ 2- اگر جواب بلی است آیا میشه سه تا عکس مختلف بفرستیم؟ 3- معمولا عکسایی که برای مسابقه میفرستیم برای اینکه راحت لود بشه ، کیفیت و حجمش و پایین میاریم میشه یک آدرس ایمیل بدید که عکس با کیفیت و خوب براتون ارسال بشه
یا‌ حسین
2810