2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یمدت خیلی جن میدیدم.. اونم ساعتای ۳ یا۴ بامداد.... همشونم کوتوله موفرفری بودن😐  

اونا عمار مکان بودن تسخیر نمیکنن راحتم دور میشن از خونه عمار مکان نوعی جن بعضی هاشون چشم های عسلی مانند دارند ولی موندم چطور شما دیدین این سواله برام هرکس دیدم یکی دوبار دیده و غیر این یا لمس بوده یا ..

مدیوم ارتباط با درگذشتگان به وسیله مدیتیشن

«کاملا رایگان»

به کمک استعداد مختصری که در هر شخص وجود داره،فقط بنده کمی با تمرین مدیتیشن و مراقبه تقویتش کردم ،

با اجازه بازماندگان گلچینی از ارتباطات رو  در کانال قرار دادم

Medyom7Yar

در صورتی که خودتون یا اطرافیان تون نیاز به ارتباط با عزیزان درگذشته دارید،درخواست بدید به آی دی

vania

تصادف ، مرگ ناگهانی و ....

اگر عزیزی رو میشناسید که نیاز به چنین ارتباطی داره بهشون اطلاع رسانی و در این کار خیر همراه بنده باشید

جهت ایجاد اعتماد ،نشانی هایی مشترک ،از طرف عزیز درگذشته به شما داده میشه✨💫🕊️

»تنها هدف و انگیزم کمک به ارواح و بازماندگانشون هست

و ایضأ دادن تلنگری به افرادی که به عالم ماوراء با شک نگاه میکنن،

...عزیزانی که درخواست ارتباط با درگذشتگان رو دارن به گروه ارتباط با درگذشتگان مراجعه نمایند.

وای من دیشب ساعت سه و خورده ی شب بود خونه عموم دعوت بودیم خواب بودم از خواب پریدم یهو بجای سر مامانم ی سر هیولا دو سر دیدم واییی خیلی بد بود چشام و بستم و خودم و دلداری دادم و خلاصه وقتی چشامو باز کردم رفته بود ولی خونه ب طرز وحشتناکی تاریک بودد هاهاهااا من جنمم هوووو