2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بااصالت و زیباست، از خیلی نام‌های ساختگی هم بهتره

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
به نظرم که اسم خاص و متفاوتی نسبت به اسامی ترندی الان هست که از شدت زیاد بودن خسته کننده شدند همه ب ...

دقیقا... و بدون ریشه و معنا

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

آناهیتا، آتوسا، آرتمیس، ویشکا، این‌ها هم اصیل و قشنگن اسی.

کتایون هم که گفتی شیکه

آناهیتا، آتوسا، آرتمیس، ویشکا، این‌ها هم اصیل و قشنگن اسی. کتایون هم که گفتی شیکه

بله اسم های اصیل ایرانی واقعا قشنگن

ومن مطمئنم به زودی مردم به این اسم ها رو میارن

شادی صدام کنید
بله اسم های اصیل ایرانی واقعا قشنگن ومن مطمئنم به زودی مردم به این اسم ها رو میارن

من اگه روزی بچه داشته باشم به احتمال زیاد آرتمیس و آرشا‌ویر میذارم. چون ریشه اسم برام مهمه. بیزارم از نام‌های ساختگی و بی ریشه. با نظر شما هم موافقم، اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود این نام‌های اصیل زیاد شدن و بعد دوباره رفت به اسم‌های عجیب ساختگی. 

عزیزم کتایون اسم بسیار زیباییه. من خودم دختر ندارم اما از اسم نیکی هم خیلی خوشم میاد.

پرنسا  هم شنیدم. اسم قشنگیه به معنی مانند ستاره ی پروین یا مثل ابریشم. تلفظش هم Paransa

اسم شهرزاد خوش آوا و قشنگه اما معنی ش نه.

با دوستانی که میگن کتایون قدیمیه هم مخالفم. اسم اصیل ایرانی هست در شاهنامه. خیلی شیکه. اصلا تحت تاثیر جامعه نرو سمت این اسمهای من دراوردی که مد شدن. بعد یه مدت باز آبا از اسیاب میافته.

2810