الان ده روزه استرس گرفتم همچیو آماده کردم ولی باز میترسم تو خونمون میترسم بخوابم ولی شوهرم بیخیاله هوف اگه زلزله بیاد چی البته اینم بگم نمیاد امکان ندارع بیاد تهران زلزله
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😂😂😂😂😂😂ای خدا... ترو خدا نخندونم. من در حال سکته هستم.
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چرا چندروزه برام سواله روم نمیشه ازکسی بپرسم به بی سواتیم پی میبرن
اره... ترکیه ایران. امارات. عمان.. لبنان و... همه جزو همین خاورمیانه کوفتی هستیم
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
بچه ها تو جایی که ما هستیم زندگی میکنیم سگ اینا کم هستش راس میگن حیونا قبله زلزله میفهمن ...
اره البته بجزسگ من شانس منه. زلزله 4 سال پیش تهران خواب بود بیدارم نشد
خیلی بده ،درکت میکنم منم چند سال پیش استرس زلزله داشتم خیلی اذیت میشدم رفتم مسافرت و ب ...
منو چی میگی بلیط گرفتم قبل زلزله ترکیه واسه همونجا😐😐😐😂😂😂😂باورت میشه بلیطا رو گرفتم فرداش زلزله شد