2777
2789
عنوان

برو از یه فارس بپرس...

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
والا من اینو تازه شنیدم حالا یعنی چه

ببین گل لکها یه قومی هستن که هنوز مشخص نیست که ریششون به کورد ها برمیگرده یا لر ها

و بعضی ها به اشتباه فکر میکنن ترکیب لر و کورد میشه لک در صورتی که 

این ۳ ،سه قوم متفاوتن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب نی نی سایتی ها چه گیری دادن به کوردا 😒

چه ربطی داره 😐😐😐

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
چه ربطی داشت مگه قراره بچه لر و کرد تافته جدا بافته بشه که همچین چیزایی میسازین!!

یه بار دیگه بخونید متوجه ی بار طنز ماجرا میشید! این یه دیالوگ قدیمیه که تقریبا همه ی کورد و لر و لک ها شنیدنش 

آن خط سوم منم...
چه ربطی داشت مگه قراره بچه لر و کرد تافته جدا بافته بشه که همچین چیزایی میسازین!!

سه بار دیگه هم جملتو بخونی خودت نمیفهمی چی گفتی

اول یع اطلاعی کسب کن تا بفهمی مفهوم تاپیکم چی بود😹

برو بابا 😂😂😂 حالا مگه لرا چشونه حسود  

فعلا تو پات تو‌کفشه فارساس 

دندتم میخاره 

کاربریمو میخام وگرنه میگفتم چته هر چند خودتم میدونی 

اب و هوا کوچه علی چپ چطوره؟!😏

ببین گل لکها یه قومی هستن که هنوز مشخص نیست که ریششون به کورد ها برمیگرده یا لر ها و بعضی ها به اشت ...

ربشه ی زبانی کوردی هست عزیزم

زیر شاخه ی چهارم محسوب میشه 

آن خط سوم منم...
های الان شما فارسا چه پخی هستین مگه بدبخت حسود برو درگیر مشکلات زندگیت باش کمتر بیا دق دلیتو سر مرد ...

عقب مونده تو تاپیک زدی برا فارسا،من حسودم ،،خوبه هرچی جکه واسه شما می‌سازن😂😂😂

ربشه ی زبانی کوردی هست عزیزم زیر شاخه ی چهارم محسوب میشه 

خیلی ممنون به هر حال این سه قوم رو برادر هم میدونن و هیچکس هم حق بی احترامی بهشون رو نداره و در این جوک هم هیچ توهینی دیده نمیشه فقط بر اساس حروف اول انها هست که این اشتباه برای بقیه پیش میاد🤗🌷🌹

دوستان من فارس نیستم 

حالا یه سوال برام پیش اومد قومیت لک که گفتین کجاها بیشتر هستن ،و اینکه لری حرف میزنن یا کردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2810