2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه‌شنبه خورشید می‌گیرد
خورشید گرفتگی جزئی روز سه‌شنبه در اروپا، نیمه شمالی آفریقا، آسیا (به جز بخشی از شرق و جنوب آن) قابل رؤیت است.
روز سه‌شنبه 14 دی خورشید گرفتگی جزئی رخ می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، خورشید گرفتگی جزئی روز سه‌شنبه در اروپا، نیمه شمالی آفریقا، آسیا (به جز بخشی از شرق و جنوب آن) قابل رؤیت است.

بیشترین میزان گرفتگی جزئی در شمال اروپا رخ می‌دهد که در شمال کشور سوئد، ماه حدود 80 درصد از قرص خورشید را می‌پوشاند.

در شهر تهران گرفتگی در ساعت 11 و 21 دقیقه آغاز می‌شود و در ساعت 12 و 51 دقیقه به حداکثر می‌رسد که در این حالت ماه 39 درصد از سطح قرص خورشید را می‌پوشاند. این گرفتگی در ساعت 14 و 15 دقیقه در تهران خاتمه می‌یابد.

این خورشید گرفتگی در شهر اراک در ساعت 11 و 16 دقیقه، در شهر اردبیل 11 و 14 دقیقه، ارومیه 11 و 6 دقیقه، اصفهان در ساعت 11 و 23 دقیقه، در شهر اهواز از ساعت 11 و 13 دقیقه، ایلام از ساعت 11 و 7 دقیقه، در بوشهر از ساعت 11 و 20 دقیقه، در بجنورد از ساعت 11 و 38 دقیقه، در بندرعباس از ساعت 11 و 41 دقیقه، در بیرجند از ساعت 11 و 46 دقیقه، در تبریز از ساعت 11 و 9 دقیقه، در خرم‌آباد از ساعت 11 و 13 دقیقه، در رشت از ساعت 11 و 17 دقیقه و در زاهدان از ساعت 11 و 56 دقیقه آغاز می‌شود.

حداکثر میزان پوشیدگی خورشید توسط ماه در شهر اراک 38 درصد، در شهر اردبیل 47 درصد، در ارومیه 49 درصد، در شهر اصفهان 34 درصد، در اهواز 35 درصد، در ایلام 41 درصد، در بوشهر 28 درصد، در بجنورد 35 درصد، در بندرعباس 18 درصد، در بیرجند 2

نمیدونم شما هم اعتقاد دارید یا نه ولی میگن در زمان خورشید گرفتگی و یا ماه گرفتگی خانمهای باردار نباید به شکم خود دست بزنند
2805

سلام مامانا
اگه فهمیدین نی نی تون چیه لطفا بیاین به این تاپیک و جواب سوالمو بدین .ممنون

کی فهمیدین باردارین ؟ قبل یا بعد پری؟ نی نی تون چیه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=67503&postID=3179072#3179072
سلام مامانای اردیبهشت 90
امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشید و از این دوران حسابی استفاده کنید
من مامان اردیبهشت 89 هستم. یاد ایام بارداری بخیر. من دوران فوق العاده خوبی داشتم
من یک سال زودتر از شماها مامان شدم ... شاید بتونم اگه سوالی یا راهنمایی بخواهید کمک کنم
مواظب خودتون و نی نی های نازنین که الان خیلی کوچولو هستن زیاد باشید
بوس بوس
سلام نادی جان
مرسی، دخترم خوبه و روز به روز شیطون تر میشه
نادی جان من سونو سه بعدی انجام ندادم، آخه اصلا نیازی نبود. تا اونجایی که من می دونم در مواردی که مثلا سن مادر بالای 30 ساله یا مثلا یه نقصی، بیماری خاصی توی فامیل هست که احتمال بدن بچه خدای نکرده دچار اون مشکل بشه، دکترا سونوی سه بعدی می فرستن. در بقیه موارد اگه خود شخص تمایل داشته باشه به اختیار خودش میتونه بره، اما اصلا پیشنهاد نمیشه چون مدت زمان طولانی حدود 20 دقیقه شکم زیر اشعه قرار میگیره که باعث بالا رفتن دمای رحم و گرم شدن آب دور بچه میشه و خوب اصلا خوب نیست.
اینم بگم که خیلی ها هم من دیدم که رفتن به دلخواه خودشون و هیچ مشکلی هم برای بچه پیش نیومده و تازه شکل و قیافه بچه رو هم دیدن و عکس و کلی هم ذوق کردن اما من پیشنهاد نمی کنم آخه آدم هرچی کارهای ریسک دار رو کمتر انجام بده بهتره عزیزم. باز هم می تونی با دکترت مشورت کنی اما من میگم انقده زود روی ماه نی نیت رو می بینی که نیازی نیست زودتر با یه روش یه کم خطر دار اقدام کنی
موفق باشی
2810