2777
2789
ومنی که بیست سال سن دارم وتا حالا دوست پسر نداشتم و دوستم ندارم که داشته باشم 😅 آیا من طبیعی هستم ...

کاملا طبیعیه منم همینم

من دوس پسر نمیخوامااا ولی کادو میخوام🥲😅

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم متاهلیم ولی خبری نیست فقط یک تبریک گفت

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
۱۷

عزیزم هنوز زود ه برات گلم تا میتونی از زمان مجردی ت لذت ببر هنوز دیر نمیشه،اینایی که میگی گل و شیرینی دستشونه بیشتریاشون برا دوست دختراشونه نه زن اشون

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
ومنی که بیست سال سن دارم وتا حالا دوست پسر نداشتم و دوستم ندارم که داشته باشم 😅 آیا من طبیعی هستم ...

بله بهترین کار رو تو میکنید منم همین بودم 

والا آزاد آزادی از همه بابت بخصوص اعصاب و روان 

وقتش ک بشه حسابی درگیر ی سری موضوعات میشی ک خودت دلت تنگ میشه واسه روزایی ک بی دغدغه بودی هعی خواهر 

آخ اسی منم رفتم بیرون دلم ی عشق خواست دلم واسه اسم تنگ شد الان دلم عشقمو میخواد بدجورررررر 

کادو اینام گرفتم اما هنوز دلم اتیشش نخوابیده  

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

دلت نخاد چون در همون حد زیباست وگرنه جنگ و اعصاب خوردی هم داره 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

و‌منی ک‌ شوهرم نبود فردا قراره با کادو بیاد و من اندازه اتوبان همت تبخال زدم🥲💔 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

والا با این ک من و شوهرم عاشق هم بودیم و ازدواج کردیم ولی امشب برنامه ولن نداریم😂ب این پی بردم ک اصل مرد ایرانی جماعت این کاره نیستن اینایی هم ک می‌بینید رل هستن بعداً ب تنظیمات کارخانه برمی‌گردن میشن عین همسرای ما😂من پارسال انجام دادم دیدم ی طرف شد امسال انجام ندادم دو طرفه شه😂والا پولم کو 

میرم واسه خودم خرج میکنم ب جاش 

بله بهترین کار رو تو میکنید منم همین بودم  والا آزاد آزادی از همه بابت بخصوص اعصاب و روان  ...

دوستام داشتن ولی من اصلا نمی‌خواستم داشته باشم تعریف از خود نباشه بخاطر همین موضوع تونستم پزشکی قبول شم اما مشکل اینجاست داخل دانشگاه هم بهم پیشنهاد میدن رد میکنم !مامانم میگه خب قبول کن واسه آشنایی رسمی البته !😂💔

2810