2777
2789
عنوان

باور نداارم این حرفا رو زده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 34 پست
 اشتباه من بود من عقل ندارم شعور ندارم که اومدم با یه ادم نفهم ازدواج کردم

خب شما نمیدونسی که اینجوری میشه. اگرم شغل داشته باشی به خاطر شغلت میان. حداقل مطمعنی که روز اول به خاطر خودت اومده

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
خب شما نمیدونسی که اینجوری میشه. اگرم شغل داشته باشی به خاطر شغلت میان. حداقل مطمعنی که روز اول به خ ...

ولی الان دیدی منت سرم میذاره میگه بابات تورونفرستاد من فرستادم

😍تیکر بارداریمه❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نذاشتم اون از رفتارای بابام فهمید میرفت خونمون بابام بهش میگفت شام نداریم پول شام ندارم بابام پول ...

چقدر اعتماد بنفست پایینه اون فهمید درسته. نزار این حرفارو تو روی بچت بزنه. اجازه نده خوبیاتو اصل و نسبتو به رخش بکش. زیباییاتو به رخ بکش اصلا اجازه نده اینجوری باهات رفتار کنه.

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
چقدر اعتماد بنفست پایینه اون فهمید درسته. نزار این حرفارو تو روی بچت بزنه. اجازه نده خوبیاتو اصل و ن ...

من باردارم تازه هم تاحدمرگ گریه کردم این مردا اصلا خوبی بهش نیومده

😍تیکر بارداریمه❤
مثلا عاشق هم شدیم وازدواج کردیم‌چطور دلش میاد دل منو بشکنه

اشگال نداره عزیزم..تو دعوا ازاین حرفامیزنن که اون لحظه به قول معروف بِجِزوننت.. شوهر من دوروز قبلترش گف ممیون همه نداشته هام تورودارم خوشبخترینم،دوروز بعدش گف ۷۰درصد بدبختی کشیدم باهات تاروزای خوب😅 درسته ادم خیلی دلش میسوزه اما میدونم دیگه عصبی میشه عقلشو ازدست میده...بیخیال عزیزم حالا تو هرچقدر هم که شوهرت گوشه کنایه بزنه بهت مهم اینه دستت توجیب خودته نه مثل ماهایی که نزدیکه عیده دستون به جیب شوهرمونه که لباس عید میخام بگیرماا پول بده،تازه هزاربارسوال وجواب برا پول گرفتن...البته که همه ابنجور نیستن..اما خب این جوانبش رو هم درتظر بگیر که شاید خیلیا هستن شرایط زندگیشون ازشما بدتره

چقدر اعتماد بنفست پایینه اون فهمید درسته. نزار این حرفارو تو روی بچت بزنه. اجازه نده خوبیاتو اصل و ن ...

چ اصل ونسبی همش فامیلم‌مسخره میکنه عموهام کل طایفه مون از من بدشون میاد چچون باغریبه ازدواج‌کردم حتی یه زنگم‌نمیزنن

😍تیکر بارداریمه❤
من باردارم تازه هم تاحدمرگ گریه کردم این مردا اصلا خوبی بهش نیومده

اعتماد بنفستو ببر بالا عزیزم باور کن همچی عوض میشه. مردا از زنی که اعتماد بنفسش پایینه خوششون نمیاد

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
اشگال نداره عزیزم..تو دعوا ازاین حرفامیزنن که اون لحظه به قول معروف بِجِزوننت.. شوهر من دوروز قبلترش ...

من که کار نمیکنم من دستم جیب اونه من باردارم

😍تیکر بارداریمه❤
با خانم های بدون شغل برای چی ازدواج میکنن اونی ک اون بدون شغلا دارن شاغلا ندارن؟

پس من که پول و شغل نداشتم چرا بهترین خواستگارها رو داشتم؟؟؟؟؟؟اولین چیزی که دختر باید داشته باشه برای ازدواج یه قیافه خوب هست .مردا اول نگاه قیافه میکنن. 

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
اعتماد بنفستو ببر بالا عزیزم باور کن همچی عوض میشه. مردا از زنی که اعتماد بنفسش پایینه خوششون نمیاد

بنظرت الان‌چجوری باهاش رفتار کنم

😍تیکر بارداریمه❤
چ اصل ونسبی همش فامیلم‌مسخره میکنه عموهام کل طایفه مون از من بدشون میاد چچون باغریبه ازدواج‌کردم حتی ...

خب بهش بگو اونا منو میخواستن حالا ک دیدن با تو ازدواج کردم محل نمیزارن پس ببین چقدر ارزشم بالا بوده 

خدایا خیلی خیلی شکرت 😍
با خانم های بدون شغل برای چی ازدواج میکنن اونی ک اون بدون شغلا دارن شاغلا ندارن؟

خیلی از مردا رو میشناسم زن خونه دار میگیرن 

که براش کلاس بزارن ما شغل داریم تو نه !

البته همه اینطور نیستن و تعدادی واقعا بخاطر شخصیت و خانواده ای که طرف داره باهاش ازدواج میکنن 

یعنی فقط بخاطر خودش نه چیز دیگه ای !

خب بهش بگو اونا منو میخواستن حالا ک دیدن با تو ازدواج کردم محل نمیزارن پس ببین چقدر ارزشم بالا بوده& ...

حس‌میکنم بچم‌از بس گریه کردم داخل شکمم خفه شده

😍تیکر بارداریمه❤
2810