2777
2789
عنوان

كمكي در كاراي منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 28 پست
بدتره بخدا 

عجب

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بس خیانت زیاد شده کی دیگه میتونه پرستار بیاره خونش😂

اینجا محل کارم 90 درصد همکارام پرستار دارن برای بچه اشون. تا حالا کسی خیانت نکرده. اون پرستار طفلی یکی مثل من و شماست که برای روزی خودش داره تلاش می کنه. 

تهران

فدات بشم برای من یه خانمی میاد هفته ایی یکبار خونه رو تمیز کاری کلی میکنه وقتایی که مهمان دارم هم میاد میمونه و آشپزی میکنه بی نهایت دستپختشم خوبه و مهمتر از همه دست پاک و مومن هستن ایشون سالهای سال توی خونه مادر بزرگ دوستم کار میکردن که دیگه مادر بزرگشون رفتن دبی و به من و چندتا از دوستان معرفی شدن منم الان دارم بخاطر شغل همسرم برمیگردم شهر خودمون گفتم شاید به کارتون بیاد فقط سنشون ۵۰ سال هست و اینکه فکر کنم هر روز نتونن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خاله منم میخواد یکی بیاره وزنش زیادهه مشکل کمر داره میگه نمیدونم چقد بهش حقوق بدمم بنظرتون چقد بدهه ...

خب بستگی داره کجا باشید. توی تهران برای امور منزل روزانه. 6 میلیون.

توی شهرستانهای بین 2 تا 4 میلیون

من‌یک نفر میشناسم که ممکن قبول کنه بیاد خانم خیلی خوبیع چندبار اومده خونمون اشپزی کرده  ولی ...

خیلی خوبه که ! دیگه واقعا گیر نمیاد زیر این قیمتا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پیرزن پیدا کن عزیزم زن جوون اصلا بکارت نمیاد ،مگر اینکه شوهرتون کارش جوری باشه کع نصف ماه کاره نصف م ...

اگه همسرشون مثلا کارمند باشه خوب صبح تا ظهر نیستن و این خانم هم بخاطر راحتی خودشم شده همون ساعتا میاد کارشو میکنه و میره دیگه برای منم همینجوری میاد تایمی که همسرم سر کار هست ۴-۵ ساعت میاد کارشو انجام میده و تا قبل اومدنشون میره