2777
2789
عنوان

تبعیض یانه

341 بازدید | 21 پست
مادرشوهرم رفته مشهد سه تاحاری هستیم نه روز مادر میزنگمنه عید سالی یه بار میرن دیدنش من هرروز بهش میزنگم وقتی میرم ونشون کاراشو انجام میدم الان رفته بادخترش مشهد براهرسه تامون یه کادو گرفته خواهرمم میگه بین بجه ها نمیشه فرق گ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار درستی کرده مثل هم براتون آورده بنده خدا دنبال شر نیست
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
اون مادره، بچه هاش رو یه اندازه دوست داره پس خانماشونم باید یه اندازه دوست داشته باشه دیگه ،، تو محبت کن برا اخراتت، که ایشالله بعد عروستم همین جور جبران کنه
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
عزیزم چه ربطی داره هر سه عروسشین برا هر سه تاتون یه مدل کادو گرفته چرا متفاوت باشه حرف در بیاد? تازه یه جوره شما ناراحتی اگه فرق داشت کادوها میگفتی حتما مال اونا گرونتره هر کاریم این بیچاره مادر شوهر بکنه یه چیزی باز میگین
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
منم اینجوریم یعنی جاریم ادم حساب نمیکنه خانواده شوهرمو ولی من هر کار از دستم بر بیاد میکننم ولی موقع کادو دادن و محبت کردن انگار نه انگار اینقد من کاراشونو میکنم و اینا
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500
2810