2777
2789
عنوان

دل بچم خیلی شکسته افسرده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 55 پست
دختر

دخترا خیلی حساس ترن. قرص نده بش اینا اشغالن بش محبت کن .اگ پول نداری براش چیزای خوشگل ارزون بخر برچسب و ازین پاکن فانتزیا .سرمدادی  و اینا قیمتی ندارن.دونبلان گوسفند بش بده چندین بار 

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالشه؟خب حالشو خودت باید تغییربدی ببرش خرید هرچی دوست داره بخره،سلامته روحیه بچت مهمتراز پوله واق ...

ندارم بخدا ندارم وگرنه منمدلم میخواد

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون
دخترا خیلی حساس ترن. قرص نده بش اینا اشغالن بش محبت کن .اگ پول نداری براش چیزای خوشگل ارزون بخر برچس ...

چجوری دنبلان رو بهش بدم؟؟

نه دکتر بهش داده

کلا عوارض دارو که افسردگی نیست فوقش یبوست میگیره یا ضربان قلبش میره بالا نگران عوارضش نباش فقط اگه با روش دیگه بتونی درمانش کنی بهتره این قرص هست

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه دکتر بهش داده

دکترا به منه ۳۶ ساله قرص ضد افسردگی دادن کارم به خودکشی کشید، بچه رو از الان وابسته یه این چیزا نکن

شب ادراری مشکل حادی نیست، کافیه بهش تلقین نکنینن و اینکه شبا دو سه ساعت یه بار بیدارش کن ببر دستشویی

دکترا به منه ۳۶ ساله قرص ضد افسردگی دادن کارم به خودکشی کشید، بچه رو از الان وابسته یه این چیزا نکن ...

بخدا گریم گرفته اونم میگه مامان من هیچ جا خوشحال نیستم

ازین پیکسلا بخر براش بزنه به کولش.اینه کوچیک براش بخر . برچسب بخر بزنه ب دفتراش . خودت مروارید بخر براش دستبند درست کن بخدا انقد دختر بچه ها با این چیزا خوشحال میشن لازم نیست ک خرجای انچنانی کنی

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
ازین پیکسلا بخر براش بزنه به کولش.اینه کوچیک براش بخر . برچسب بخر بزنه ب دفتراش . خودت مروارید بخر ب ...

پیکسل چیه؟

عکس از این کوچیکاس؟

2810