2777
2789
عنوان

دل بچم خیلی شکسته افسرده شده

976 بازدید | 55 پست

شب ادراری داره قرص ضد شب ادراری و ضد افسردگی استفاده میکنه 

هرشب با گریه سرشو میزاره رو بالشت 

دلش خیلی چیزا میخواد از وقتی رفته مدرسه خیلی خودشو با دوستاش مقایسه میکنه و دلش مثل وسایلشون میخواد بچه ها مسخرش میکنن بخدا منم عاصی شدم ازش میگم کاش دوباره مدرسه ها آنلاین بشه همش بهونه میگیره همیشه افسرده ست این بچه😭 بگید چیکار کنم یعنی میشه اثر قرصها باشه؟

آخه قبلا اینجور نبود

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون

چند سالشه ؟ چه قرصی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال طب سنتی و اصلاح تغذیه رفتی برای شب ادراریش . آره داروها اثر منفی می‌زاره روی مغزش دیگه . شاید این شب ادراری ارثی باشه .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خب چرا قرص ضد افسردگی میخوره واسه شب اداری که قرص ضدافسردگی نمیدن شاید مثانه نروژنیک داره اگرم افسردگی داره بهتر بود اول نیرفت پیش روانشناس اگه خوب نمیشد میبردیش روانپزشک منم قرصاش یه مدت میخوردم وابستگی میاره ولی اینکه بگی حالته روحیش واسه این هست اینجور نیست این قرصا تازه ارامبخش هستن باهاش بیشتر صحبت کن یا ببرش پیش مشاور

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دنبال طب سنتی و اصلاح تغذیه رفتی برای شب ادراریش . آره داروها اثر منفی می‌زاره روی مغزش دیگه . شاید ...

گرونن داروهاشون نمیتونم ببرم

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون
2810