2777
2789

یکی از اشناهامون گفت براش تایپک بزنم از زبون خودش اگه میشه راهنماییش کنین

من سه بار طلاق گرفتم دو تا بچه دارم

الان هردومون پشیمونیم واقعنم پشیمونیم بخاطر بچه هامون،دخترم ۴ سالشه هربار که میارتش ببینمش موقع رفتن میگه مامان توهم باهام بیا قلبم اتیش میگیره بخدا حتا شوهرمم بخاطر این مسئله داغون شده خانواده هامونم راضین که دوباره برگردیم به زندگیمون ولی میگن بعد از سه بار طلاق دیگه نمیشه زنو شوهر بشیم تروخدا هرکی تجربشوداشته بگه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرام شدین بهم سه طلاقه. شدین

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

ازدواج کن و زندگیتونو بکنین ولی قبلش دوتاشون اخلاقاتونو درست کنین حتما هر دوتون کلی مشکل داشتین که سه بار جدا شدین

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
دیگه نمیشه مگه اینکه خانومه با یکی دیگه ازدواج بکنه و ازش طلاق بگیره تا بتونه با دوباره با پدر بچه ه ...

چخوب که ایندفعه آقا نمیتونه ی زن بگیره که بتونه ب خانمش برگرده😂

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
2810