2777
2789
عنوان

تومور هیپوفیز

| مشاهده متن کامل بحث + 12912 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبیمن پدرم همین ماه پیش تومورشو عمل کرد خیلی عمل سختی هست ولی خوش خیمه یعنی زنده میای بیرو ...

ببخشید منم یکیی از اشناهام داره گفتن دارو مصرف کنه اگر رشذش متوقف نشد باید عمل بشه. میگم این بیماری تهدیدی نمیکنه زندگی طرف رو؟

دعا کنید خدا شفامو بده
من ده سال پیش همین مریضی رو داشتم و عمل کردم هنوز زندم

سلام حالتون خوبه؟ من یکی از اشناهام این مشکل رو داره واقعا خوب میشه؟بچه کوچیک داره خیلی نگرانشم گفتن فعلا قرص مصرف کنه اگر رشد متوقف نشد بعد عمل 

دعا کنید خدا شفامو بده
ببخشید منم یکیی از اشناهام داره گفتن دارو مصرف کنه اگر رشذش متوقف نشد باید عمل بشه. میگم این بیماری ...

نه والا البته فک کنم خوش خیم بد خیم داشته باشه

توصیم اینه چند دکتر دیگه مراجعه کنن ببینن حرفشون یکیه یا نه

اگه خوش خیم باشه کلا خطری ندارع

عع همسر منو قراره دکتر گیو شریفی عمل کنههزینش حدود ۱۸۰ میلیون میشهعزیزم قبل و بعد عمل‌چیا باید بخوره ...

شمامیدونین گیوشریفی هفته ای چندروزبیمارستان لقمان هستن ایشون خواهرشوهرمنوبیمارستان سلامت فرداتوموربرداشتن الان میخوایم ازبیمارستان لقمان وقت بگیریم چندروزپیش خالموفرستادم وقت بگیره دکترازصبح تاشب اتاق عمل بوداصلانتونستن بگیرن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه