2777
2789
عنوان

یه مامان نادمم بیاین عوام کنید بلکه از عذاب وجدانم کم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودت نبوده اما سعی کن تجربه شه و دفعه بعد کنترل بیشتری روی رفتارت داشته باشی  یه ظرفه دیگه ...

حتما . ولی اینبار بخیر گذشته یعنی خاک بر سرم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

به قول خودت بخاطر یه ظرف؟؟ دعواش میکردی ولی نه انقدر جیغ و داد کنی مگه تازه عروسی که انقدر حساسی رو وسایلت. منم پسرم زد کتری برقی و اتوم رو به فنا داد. عین خیالم نبود. خب بچه هستن نمیفهمن مخصوصا پسرا که شیطون ترن

حالا انشالله که طوریش نشده پسرت اگه دیدی ادامه داره تب و لرزشش ببرش دکتر. از این به بعد خودتو کنترل کن خواهشا

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

واقعا  گاهی  اوقات اینقدر عصبانی  هستیم که نمی تونیم  خودمون را کنترل  بکنیم 

حالا از عمد شکوند یا بی دقتی کرده بود 

من  هم روی برخی  ظرفهاممم خیلی  حطاس هستم 

البته نه همشون 

حالا یه چیز بهت  بگم اگر یه بشقاب لب پر داشتی  همونجا هم بود نمی  شکست ☺️☺️☺️

دست  بچه  ات را بزار روی قلبتتتتت

عزیزم من از عشقم جدا شدم 

الان حاضرم جونمم فداش کنم تمام دنیا رو فداش کنم با هیچ کس و هیچ چیز عوضش نمیکنم با اینکه نیست الان

دردش تو چشمام هر جا هست سلامت باشه

حالا شما مادری ی ظرف بی ارزش آخه 

ارزش داره اینجور کنی

بیخیال ظرف و اینا بچه هات سلامت باشن

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
به قول خودت بخاطر یه ظرف؟؟ دعواش میکردی ولی نه انقدر جیغ و داد کنی مگه تازه عروسی که انقدر حساسی رو ...

اره واقعا من اصلا برام مهم نیس خیلی چیزامو خراب کردن نمیدونم چرا جنون بهم دست داد یهو خیلی خسته بودم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
2810