2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم خیانت کرده😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16728 بازدید | 88 پست

من حس فیک بودن بهم دست داد

نه دقیقه پیش اومدی ک بگی

با اصرار ایشون باهاش دوس شدی

بعد تن ب رابطه دادی ک نرررره!

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پیکه میاد به شکیرا خیانت میکنه دقیقا رو چه حسابی تن به خاست نامشروع دوسپسر میدین از ترس اینکه ولتون کنه 😐😑😐😐😐

همش برمی گرده به وفاداری، ذات و لیاقت نه این چیزا.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

درثمن این نکته رو هم بگم از دوستم پسره درخواست رابطه از پشت کرد اما دوستم زیر بار نرفت چون من بهش گوشزد کردم این بگیر نیست بهت لطمه میزنه گند میزنه به زندگیت از این حد فراتر نرو نزار آبروتو ببره

این کار اشتباهه محضه،به نظر من دوست دختر و دوست پسر داشتن فقط و فقط ب خود طرف لطمه میزنه،یکی از دوست ...

واقعا ترمیم وجود داره؟دکتر نمیفهمه؟کجا انجام میدن

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
بچه ها دوست پسر خیانت کنه مهریه تعلق میگیره؟!!🤔

😂 آره مهدیه نفرین

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
کات کن! فدای سرت ! دوستی برای همین شناخت هاست دیگه

آرام 

گوجه فرنگی هاتو رب نکن😂

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
خیانتو میگم ... فدای سرش بشینه الان غصه بخوره؟ ؟ باید چشماشو باز کنه و تو انتخاب هاش دقت کنه بعد از ...

پرده روبه باد داده دیگه از این به بعد دقت کنه چه میشه نکنه چی میشه 

باید حماقت نمیکرد 

باید همیشه پیشگیری کرد 

ببخش اخه طوری گفتی فدا سرت انگار فقط یه لیوان بی ارزش شکسته نه دل وروح و قلب و غرور یه ادم