2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم خیانت کرده😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16728 بازدید | 88 پست

@baghlava_tourki1382‍  بعدا میگی تو چرا با مردا نمیسازی😐

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دوست پسر خیانت کنه مهریه تعلق میگیره؟!!🤔

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa

تو دوره ای که شوهر خیانت می‌کنه توقع داری دوست پسر خیانت نکنه ،تعهدم نداره تازه بهت. کسی که بی محابا با پسر نامحرم و به دور از چشم پدر و مادر رابطه داره ،این اتفاق براش دور از انتظار نبود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

این کار اشتباهه محضه،به نظر من دوست دختر و دوست پسر داشتن فقط و فقط ب خود طرف لطمه میزنه،یکی از دوستای من همین وضعیت رو داشت با پسری که پنج سال لصرارش میکرد و ادعا میکرد عاشقشه دوست شد بعد از دو ماه که دوستمو به خودش وابسته کرد تمام رفتارش تغییر کرد،تحقیر میکرد توهین میکرد بهش...آخر هم با بهونه الکی گذاشتش و رفت.....هیچوقت حرفا پسرا رو باور نکن....اینو از من بشنو پسری ک دوستت داشته باشه رسماً پا پیش میزاره و میاد خواستگاریت... دوستی و رفاقت انتهای خوشی نداره....اگر هم داشته باشه بعدش سرکوب و عذابه واسه خودت.....شماهم دیگ ب این عوضی برنگرد اگر رابطه کامل داشتی تهدیدش کن پول ترمیم بکارتو ازش بگیر...

کات کن! فدای سرت ! دوستی برای همین شناخت هاست دیگه

ریلکس، ریلکس، ریلکس تر

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اگر فقط گیر و بند یه رابطه بوده همون بهتر که ولت میکرد من هیچوقت چنین دخترایی رو که از  ترس از دست دادن تن به هر کاری میدن رو نمیتونم درک کنم....😶‍🌫️🫥

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤