2777
2789
هر کار بدی والدین کنن بچه مکافاتشو میکشه حکمتشووووو نفهمیدم و اصلا والدین تاوان کاراشون نمیدن

بهش میگن کارمای اجدادی. بعضی کارها باعث میشه تا چند نسل افراد دچار عواقب کارمای اجدادی بشن. البته همیشه هم کارمای منفی نیست مثبتشم هست

شب سیه گذر کند... غم از وطن سفر کند💫💪
اینو گفتی یاد یه حرف  مامانم افتادم،میگفت باردار بودم یه خانومه که فامیل بابام بود داشت با باب ...

اینو گفتی منم یاد مامانم افتادم. بابام میرفت شهرستان کار میکرد. یکی از نزدیکا به بابام گفته بود بیا برات زن بگیرم اینجا میای کار میکنی. پارسال شوهرش سرش هوو اورد شهرستان ماهم کوچیک. همجا پیچید و زنه انقدر غصه خورد. مامانم میگه اون موقع خیلی دلم شکست ولی دوست نداشتم سرش بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این موردو قبول ندارم شاید بلایی ک سر بچه اومده دلیلش بدی کردن اون والدین نبوده  واقعا ناحق ...

باور کن اینو جدی میگم هست هرکاری والدین کردن بچه تاوان داد.عجیب بهت بگم هرچقدر والدین بدجنس تر قطعا هر کار بدجنسی کردن ب سر بچه اشون میاد

بهش میگن کارمای اجدادی. بعضی کارها باعث میشه تا چند نسل افراد دچار عواقب کارمای اجدادی بشن. البته هم ...

خب چرا اجدادی میاد حداقل خود پدر مادر بکشن بعد به نسل بعد انتقال بدن.نه اینکه خودشون سر و مر گنده هستن هنوزم پیرن هنوزم ظلم میکنن و بچه  میکشه.از عداااااااااالت به دوره.بله اگه پدر مادر بکشن بله قبوله نه اینکه خط بهشون نمیوفته.و جالبه بگم مثلا بچه ای هم خیلی دوستش دارن به سر اون بچه که دوست دارن هیچی نمیاد همه مکافاتو اون بچه ای میکشه برای پدر مادر اصلا مهم نیست

خب چرا اجدادی میاد حداقل خود پدر مادر بکشن بعد به نسل بعد انتقال بدن.نه اینکه خودشون سر و مر گنده هس ...

این یه قرار داد روحیه. بعضی روح ها برای ارتقای معنوی حاضر میشن کارمای دیگران رو بپردازن

روح هر آدمی خودش انتخاب میکنه که در دنیا چه چالشهایی داشته باشه

این یه قرار داد روحیه. بعضی روح ها برای ارتقای معنوی حاضر میشن کارمای دیگران رو بپردازن روح هر آدمی ...

اینم شد از اون ماست مالی های اساسی!!!!!!!!یعنی چی.طرف خدا به سرش نمیاره یکم بترسه لال شه بتمرگه سر جاش.هی بچه تاوان پس میده بعد با افتخار میگه من خوش هستم.حتی این اخری میگفت خدا با شلوار سرمه ای میاد خونه من رو پاهاش میخوابم.حسادت داشت به خواهر شوهرش.بعد دختر خواهر شوهرش ازدواج کرد خوشحال بودن حسابی بعدا باردار شد گفت الهی بچه اش سقط شه قشنگ یک هفته نشد بچه طرف سقط شد بعد گفت الهی بمیره که با داماداش خوش نگذرونه تو دو ماه در بدترین شکل یک‌هو فوت کرد با زجر مرد.بعد عمه بچه ها میومد دلداری میداد اروم بشن.گفت الهی تو سیاهی خودش بیوفته اینا رو دلداری نده به خدا طرف طوری همه کس زندگیش مرد دیگه نرفت و یک قاب عکس بغل کرده باهاش حرف میزنه.عزیزم تمام اینا تو سه ماه اتفاق افتاد.دست میزد تو خونه بالا پایین میپرید میگفت قربون خدا که به دهن منه.ببخشید اینممممممم شد خداااااااااااااااااا .چی میگی توووووو.دخترش سقط کرد حتی به مادرش هم نگفت اینقدر ازش متنفره.بی خیال اینووو  میگن ماست مالی.اگه اینطوره منم دل بشکونم بگم خدایا بهم گونی گونی پول بریز پایین تو اون دنیا تاوان پس بدم.اینم بگم بعد اون اتفاق خودش اینقدر مالی پیشرفت های عجیب غریب کرد دخترش کل دارو ندارش از دست داد بازم به مادرش اینا نگفت چه اتفاقی براش افتاده.اصلا ببخشید برین و بشاش تو سر تا پای چنین خزعبلات ماست مالی کننده.هر کی هر گوهی میخوره خودش باید تاوان پس بده.یکی بچه اش به دنیا اومد عقب افتاده صرعی بود بهش متلک میزد اینقدر زد طرف نشست زار زار گریه کرد.بچه هاش نابغه ان به طرز عجیب غریب که دنیا میدونه باهوشی عجیب غریب دارن.باید ببخشید خدا چوبشو میزاره تو پشت خیلیا میگنه خب حق این خانوم نبود بعد اون که بچه مشکل دار گیرش اومد اینم یک گریه میومد تو چشمش.یکی هم اولاد دار نمیشد بهش گفت رو سقفت خدا بارون نمیزنه!!!طرف اینقدر چزیده گریه اش گرفته بود یک آقا بوده کمر خم رفته بیرون بعدش دو تا بچه خودش زایید یکی از یکی بهتر.بی خیال چوب خدا فقط تو پشت بعضیا میره.سعی میکنم به این بی عدالتی های نفرت انگیز فکر نکنم وگرنه یهو دیدی منکر خدا هم شدم همین چوسوله دین و ایمون از دلم پر کشید رفت

اخه چرا پس عدالت کجاست خسته شدیم

کامنت بعدی منو بخون تا بفهمی چی میگم از نزدیک باهاش برخورد دارم.یک دختر مجرد بیچاره ورم شدید داشت کلیه اش بیمار بود شوهرش ندادن موند.بلایی به سرش اورد به اسم حفظ بکارت طرف تو خونه افسردگی زخم بستر شدید فوت کرد.ببین داره یکی یکی نامردی و عوضی بودنش یادم میاد.دخترش اینقدر انواع اقسام مریضی گرفتع دخترشون اصلا براش مهم نیست فقط پسررررررررررررررررررررر.یک خط به پسر نباید بیوفته.ببین طرف دختر سن بالا بود زندانی اش کردن.تو خفت و بدبختی فوت کرد.اصلا یک ذره به تخمدان چپش نبود.من گفتم تاوان میده ولی الان بیست ساله دختره فوت کرد اینم مال و املاکش زیاد میشه تعداد ماشین های تو خونه اش بیشتر میشه.وقتی دخترش مریض شد اصلا ناراحت نشدن واسه خودشون رفتن مسافرت تفریح.چون فقط پسر براشون مهمه دختر به پشمشون نبود و نیست.به خدا یک داماد خوبی گیرش اومده هنگ میکنی ولی تاوان کارهای والدین رو همش دختره تو زندگی پس میده.طوری که دختره میگه از خدا اینقدر میترسم که راه میره میگفت شاید پامو گذاشتم یک مورچه له کردم اینقدر بدبختی سرم میاد.حتما کامنت بالایی منو بخون

اینا که گفتم فقط یک گوشه عوضی بودن اینا رو نوشتم.به خدا دو سال پیش ملک خریدن جایی چهارصد ملیون.اون‌منطقه عجیب غریب رشد کرد الان نه ملیارد قیمتشه.یعنی دست میزنه به هرچی طلا میشه.یکی پراید داشت قدیمی.بهش با خنده میگفتن سگ پراید سوار میشه.والا عدالت میگه طرف باید پرایدش میشد پرادو.اینا ماشینشون بشه دوچرخه یا دیگه بالاتر موتور سیکلت نشن.ببین تا صبح بخوام بگم میتونم بهت بگم.به یکی گفت پسرت خودش و بیضه هاشه.بعد پسر خودشون رفت سر کاری که حسرت هرکسی هست اونجا کار کنه با شرایط کاری خیلی خوب.بعد شرکت اینقدر یکهو اینقدر گنده شد که شنیدم لوازمات چند ملیاردی و صادرات شروع کرده و دویست ماشین سنگین بزرگ هم خریدن و اینقدر لوازمات و رشد عجیب غریب هااااااااااااااا.اینا وقایع خوب یک سال اخیر هست

پسرشون هم دختر باز.بعد دخترشون که نمیخوان هر بلایی به سرش اومد ولی به سر خودشون و پسر دوستا هیچی نمیشن.من اینو میگم سعی میکنم بهش فکر نکنم چون همین یک ذره اعتقادم به خدا میترسم دود شه.چون من سریع هرچی بشه متوسل به خدا میشم 

اینم شد از اون ماست مالی های اساسی!!!!!!!!یعنی چی.طرف خدا به سرش نمیاره یکم بترسه لال شه بتمرگه سر ج ...

شما عصبانی هستی متوجه حرف من نشدی.

اولا که هر مشکلی برای کسی پیش بیاد دلیلش کارمای بد اون فرد نیست.

بعدم مگه من گفتم همه آدما کارمای اجدادشونو پاس میکنن؟ هر آدمی حتما حتما کارمای خودشو پس میده در همین دنیا چه تو این زندگی چه تو زندگی های بعدی. ولی گاهی روح ها با هم توافق میکنن که روح دیگری در پاکسازی کارماشون سهیم بشه اونم انتخاب خود اون روحه...

عدالت وجود داره ولی باید تصویر بزرگترو ببینی تا متوجهش بشی

اینم شد از اون ماست مالی های اساسی!!!!!!!!یعنی چی.طرف خدا به سرش نمیاره یکم بترسه لال شه بتمرگه سر ج ...

یه نکته دیگه م هست و اون اینکه اگر از والدین اون آدم که نام بردید ارث هنگفت یا زیبایی خارق العاده یا هرچیز مثبت دیگه ای بهش میرسید بازم اینجوری منتقد عدالت میبودی؟ 

کارما کوره. هرچیزی بهش بدی همونو بی کم و کاست تحویل میگیری چه خوب و چه بد؛ در این زندگی یا در زندگی های بعدی.

یه نکته دیگه م هست و اون اینکه اگر از والدین اون آدم که نام بردید ارث هنگفت یا زیبایی خارق العاده یا ...

از یکی از والدش فقط زیبایی بهش رسید و نبوغ.ولی چه فایده که نبوغشو خانواده اش نذاشتن کاری کنه از قیافه هم چه فایده طاسی شدید گرفت اینقدر تو گوشش خوندن نازا کچل هیچ کی تورو نمیگیره میشه گفت اگه چیزی رسیده در واقع خدا تو کاسه اش چیزی نزاشته بلکه ریده .عن گذاشته.که داخل خودشو سوزونده و ظاهرش دیگرانو.گوه خورد اون روح چنین توافقی کرد پس خدا قدرت اختیار از بنده اش گرفته.هرگز هیچ احمقی نمیاد کارمای یک روح دیگه به گردن بگیره.بله یک ثروت خیلی عالی هم والدین داره ولی چه فایده حتی پول نوار بهداشتی به دخترشون ندادن.بلکه پسرشون ماهی بیست ملیون فقط خرج دختر بازی میکنه و همه امکانات ولی دختر اجازه حمام نداشت لباس کهنه دیگرانو میپوشید.برای خودش کباب میخوردن و دختر از مدرسه میومد نون خالی از نصف بیشتر میخورد بهش میگفتن ورشکسته کردی اینارو.اینا رو از نظر من اینایی ساختن که اختلاف طبقاتی ایجاد کردن بین لایه لایه مردم و جنسیت های مختلف تبعیض گذاشتن این کارمای هر بهانه ساخته دست اینجور افراده.وگرنه هرکسی باید تاوان کار خودشو بده.و ثواب کرد به نام خودش .اگه گناه کرد باز تو نامه خودش.نه اینکه بره گناه یکی دیگه رو پس بده!!!چون حتی نمیدونه دوح مسخره اش چطور و کی چنین معامله مسخره و شاخداری با روح دیگه یا هرخری عهد بسته.یک جا باید دکمه گوه خوردم باشه یکجا یک دکمه شیفت باشه .اینجوری نمیشه هرچی عذاب یک سمت .بعد سمت دیگه خوبی.مثلا میگن کسی که فرزندشو شکنجه میده مادر پدرش همینطور بودن.اصلا من از نزدیک میشناسم چقدر پدر مادر خوبی داشته.اینا هار شدن.وگرنه اونی که شکنجه میبینه با بچه خودش به شدت مهربونه حتی مشکل روحی دار میشه.مشکلات روحیشو رو بچه اش خالی نمیکنع

از یکی از والدش فقط زیبایی بهش رسید و نبوغ.ولی چه فایده که نبوغشو خانواده اش نذاشتن کاری کنه از قیاف ...

اکی ادامه نمیدم؛  فکر کردم دارم با یکی منطقی بحث میکنم... خیر پیش

2810