کامنت بعدی منو بخون تا بفهمی چی میگم از نزدیک باهاش برخورد دارم.یک دختر مجرد بیچاره ورم شدید داشت کلیه اش بیمار بود شوهرش ندادن موند.بلایی به سرش اورد به اسم حفظ بکارت طرف تو خونه افسردگی زخم بستر شدید فوت کرد.ببین داره یکی یکی نامردی و عوضی بودنش یادم میاد.دخترش اینقدر انواع اقسام مریضی گرفتع دخترشون اصلا براش مهم نیست فقط پسررررررررررررررررررررر.یک خط به پسر نباید بیوفته.ببین طرف دختر سن بالا بود زندانی اش کردن.تو خفت و بدبختی فوت کرد.اصلا یک ذره به تخمدان چپش نبود.من گفتم تاوان میده ولی الان بیست ساله دختره فوت کرد اینم مال و املاکش زیاد میشه تعداد ماشین های تو خونه اش بیشتر میشه.وقتی دخترش مریض شد اصلا ناراحت نشدن واسه خودشون رفتن مسافرت تفریح.چون فقط پسر براشون مهمه دختر به پشمشون نبود و نیست.به خدا یک داماد خوبی گیرش اومده هنگ میکنی ولی تاوان کارهای والدین رو همش دختره تو زندگی پس میده.طوری که دختره میگه از خدا اینقدر میترسم که راه میره میگفت شاید پامو گذاشتم یک مورچه له کردم اینقدر بدبختی سرم میاد.حتما کامنت بالایی منو بخون
اینا که گفتم فقط یک گوشه عوضی بودن اینا رو نوشتم.به خدا دو سال پیش ملک خریدن جایی چهارصد ملیون.اونمنطقه عجیب غریب رشد کرد الان نه ملیارد قیمتشه.یعنی دست میزنه به هرچی طلا میشه.یکی پراید داشت قدیمی.بهش با خنده میگفتن سگ پراید سوار میشه.والا عدالت میگه طرف باید پرایدش میشد پرادو.اینا ماشینشون بشه دوچرخه یا دیگه بالاتر موتور سیکلت نشن.ببین تا صبح بخوام بگم میتونم بهت بگم.به یکی گفت پسرت خودش و بیضه هاشه.بعد پسر خودشون رفت سر کاری که حسرت هرکسی هست اونجا کار کنه با شرایط کاری خیلی خوب.بعد شرکت اینقدر یکهو اینقدر گنده شد که شنیدم لوازمات چند ملیاردی و صادرات شروع کرده و دویست ماشین سنگین بزرگ هم خریدن و اینقدر لوازمات و رشد عجیب غریب هااااااااااااااا.اینا وقایع خوب یک سال اخیر هست
پسرشون هم دختر باز.بعد دخترشون که نمیخوان هر بلایی به سرش اومد ولی به سر خودشون و پسر دوستا هیچی نمیشن.من اینو میگم سعی میکنم بهش فکر نکنم چون همین یک ذره اعتقادم به خدا میترسم دود شه.چون من سریع هرچی بشه متوسل به خدا میشم